La meva llista de blogs

29 de nov. 2010

Compro bicicleta

Hi ha un amic meu que està buscant una bicicleta (de carretera) de segona mà, bona, bonica i barata. És a dir, que estigui bé però amb un import màxim de 500€ i de la talla 50.
Enviar propostes a: albert.marrodan@yahoo.es

Gas a la burra!!!

Now or Never Magan Remix

27 de nov. 2010

Entrelobos

No és que sigui massa cinèfila però he anat a veure una peli que m'ha agradat molt i us la voldria recomanar. El que trobo més sorprenent és que està basada en fets reals. Quan en Marcos tenia set anys va ser enviat a cuidar un ramat a Sierra Morena. El seu amo va morir, i esperant notícies, el nen es va quedar anys i anys sol a la muntanya, on va créixer amb els animals salvatges com a únics amics.

23 de nov. 2010

Pressoteràpia

L'altre dia vaig tenir la oportunitat de provar una sessió de pressoteràpia. Com la mateixa paraula indica, és un mètode terapèutic consistent en exercir pressió mitjançant aire a diferents zones del cos. El sistema activa la circulació de retorn, estimula el drenatge limfàtic, afavoreix els músculs, millorant la consistència dels mateixos a través de l'estímul de la circulació profunda i superficial decrementant la retenció de líquids. Indicat per cames cansades, retencions hídriques, mala circulació, etc, ajudant a més a la desintoxicació general de l'organisme ajudant per sobre de tot a la relaxació i al benestar general.

21 de nov. 2010

Rupit - Taradell

Frikada del dia: Atenció a les malles de 8€ del Bershka, d'aquestes que són per anar amb un vestit a sobre jajjajaj

A topeeeeeeeee!! Un any més he superat la prova de resistència de 43,5 Km de Rupit-Taradell. Aquesta vegada els he fet 100% caminant perquè no vull tornar a estar 1 setmana sencera amb agulletes, jajajajja. Potser ha estat menys dur físicament però molt més dur mentalment pel fet d'estar 8h caminant sense parar. De totes maneres, no és gens fàcil portar un ritme de gairebé 5,5 Km/h, tenint en compte que el desnivell era considerable. Les cançons que portava a l'mp3 m'han ajudat força:

19 de nov. 2010

Diumenge Rupit-Taradell 43,5 Km

Ja està tot apunt per celebrar una nova edició de la Marxa Rupit-Taradell el proper diumenge 16 de novembre. La popular marxa de 43,5 quilometres arriba aquest any a la 31ª edició. La marxa RUPIT - TARADELL és una prova no competitiva, oberta a tothom, que té per objectiu conèixer una part de l'entorn de les Guilleries i Osona. La prova es celebra el dia 16 de novembre de 2008.3.- La distància total és de 43,5 quilòmetres. L'itinerari està totalment senyalitzat amb senyals de GR - PR i senyalització pròpia de la marxa. La sortida es fa entre 2/4 de 7 i 2/4 de 8 del matí de Rupit (pont de fusta). Per anar a Rupit, hi ha un servei d'autocars, que surten entre 2/4 de 6 i 2/4 de 7 del matí del davant de l'església de Taradell.

El frau de les polseres

Fa un temps vaig escriure un post sobre els braçalets "màgics". Aquestes són les darreres notícies:
L'organització FACUA-Consumidors en Acció ha denunciat que la Junta d'Andalusia ha "resolt" amb una "simple" multa de 15.000 euros el que qualifica com el "frau milionari" de les polseres 'miracle' Power Balance, a més de permetre que segueixin en el mercat, de manera que recorrerà aquesta resolució. En un comunicat, aquesta federació de consumidors ha criticat la "ridiculesa" d'aquesta multa imposada pel "frau milionari de les polseres" a Power Balance Espanya -amb seu a Marbella-, per "una falta greu per publicitat enganyosa", segons una resolució dictada el passat 18 d'octubre per la Delegació Provincial de Salut a Màlaga. Per a la FACUA, això és "una nova mostra del desinterès de les autoritats de salut i consum andaluses per la protecció dels consumidors", a més que resolucions com aquesta "només perjudiquen els consumidors, al provocar que moltes empreses entenguin que poden cometre fraus amb impunitat". Així, ha contrastat la sanció de 15.000 euros amb el fet que el passat abril l'empresa sancionada "presumia d'haver venut unes 300.000 polseres, cosa que suposaria uns ingressos d'entorn de 10 milions d'euros", i per això "els diners que genera en unes hores la venda de 500 polseres" és "suficient" per pagar la multa. La FACUA va denunciar els fets a finals d'abril davant les autoritats de Consum i de Salut Pública de la Junta, i ha anunciat que presentarà un recurs davant la consellera de Salut, María Jesús Montero, perquè s'apliqui "una sanció proporcional a les dimensions del frau". També ha censurat que aquestes polseres "continuen venent-se en tot tipus d'establiments, amb un etiquetatge en què s'assegura que "els hologrames de Power Balance tenen emmagatzemades freqüències que reaccionen positivament amb el camp d'energia natural del seu cos per a millorar l'equilibri, la força i la flexibilitat'". Reclama que es retirin del mercat totes les polseres.

18 de nov. 2010

16 de nov. 2010

Mida dels esquís


Encara falten dies però ja no tants. Aquesta és una pregunta per als entesos en esquí: Sé que és un tema discutible i que depèn de molts factors (velocitat, nivell, ...) però quina seria la longitud adequada, tenint en compte que faig 1,76 d'alçada? Estic dubtant entre 1,65 i 1,70!!

14 de nov. 2010

Criterium de l'Hospitalet

Amb la bici d'Alejandro Valverde ;-)


12 de nov. 2010

Criterium de l'Hospitalet

Finalment Joaquim Rodríguez participarà diumenge vinent al Criterium de l'Hospitalet. El millor ciclita de la UCI s'afegeix d'aquesta manera a un excel•lent ramillet d'estrelles per disputar la XXXV edició del Trofeu Ciutat de L' Hospitalet -Memorial Pedro Zamora i Manuel Ortega Yeste- a la Rambla Marina de la localitat barcelonina. La matinal que organitza la Unió Ciclista. L'Hospitalet comptarà també amb la presència dels corredors del Caisse d' Epargne Luis León Sánchez, Alberto Losada, Fran Pérez i José Joaquín Rojas que s'acomiadaran del seu mallot, els Cervelo Xavier Florencio, Xavier Tondo i Oscar Pujol, Josep Jufré i David de la Fuente de l'Astana, Egoi Martínez del Euskaltel Euskadi, David de la Cruz i Aíran Fernández de Caja Rural, Jaume Rovira del Heraklion Kastro- Murcia, Rodrigo García del Xacobeo Galicia, Antonio Cabello de l'Andalusia Cajasur, Eduardo Gonzalo del Bretagne Scheller i Tino Zaballa del Loule portuguès comcom a corredors més destacats. Com ja és habitual en aquesta prova que tanca la temporada, els corredors professionals, elit i sub23 disputaran una prova d'eliminació i posteriorment la cursa de puntuació que tanqués la matinal.

11 de nov. 2010

Els plats forts del 2011

La Unió Ciclista Internacional va publicar ahir el calendari per al proper any. El 2011, la Vuelta s'avançarà una setmana a les dates habituals. Aquesta vegada se celebrarà del 20 d'agost a l'11 de setembre. També destaquen la Volta, del 21 al 27 de març; la Vuelta a Euskadi, del 4 al 9 d'abril; el Giro del 7 al 29 de maig; el Tour, del 2 al 24 de juliol; i finalment, la Clàssica de San Sebastian, el 30 de juliol.

Font: Diari SPORT 11/11/10, traducció: by me

Activitat gratuïta

Si voleu una "Activitat gratuïta" pel Mercat de Muntanya Activa de Vic que tindrà lloc el 12, 13 i 14 de novembre al recinte firal El Sucre, podeu obtenir el tiquet clicant AQUÍ. El codi per aconseguir-lo és 005517

10 de nov. 2010

Conferències Mercat de Muntanya

Adjunto el llistat de conferències que hi haurà aquest cap de setmana al Mercat de Muntanya de Vic:

dissabte, 13 de novembre
  • 11:00 Enric Violant "Podologia esportiva: quins secrets amaguen els peus?"
    12:00 Acte inaugural del Mercat de Muntanya Activa de Vic
    13:00 Araceli Segarra "Alpinisme, una filosofia de vida"
    16:00 Agustí Roc "Advanced Week"
    17:00 Xesc Tarés "Ultrafons, quelcom més que llarga distància"
    18:00 Albert Bosch "7 cims, una aventura fins als cims més alts de cada continent"
    19:00 Sílvia Vidal "Escalada en solitari a l'Himàlaia, Índia"

diumenge, 14 de novembre
  • 11:00 Edu Sallent "Alpamayo Express"
    12:00 Francesc Mauri "El temps a muntanya"
    13:00 Jordi Camins "El canvi climàtic a les glaceres dels Pirineus"
    17:00 Sergi Fernandez "7 deserts amb un parell de rodes"
    18:00 Pau Escalé "La 6ª dimensió"
    19:00 Ferran Latorre "Del 8b als 8000m"
    19:30 Acte de clausura

9 de nov. 2010

Es poden posar a la rentadora?

Algú vol unes quantes agulletes? En tinc per donar i per vendre. Des d'ahir, de la cintura cap avall em fa mal tot. Camino com un pingüí. Més d'una persona m'ha demanat què em passa i com és que vaig coixa. Això em passa per voler fer els 33 Km de la Matagalls-Vic amb el mateix temps que l'any passat però amb una quarta part d'entrenament... Fins i tot avui m'he pres un Iboprufè però no m'ha fet cap efecte.

Per cert, algú sap si aquest calçat es pot posar a la rentadora? El diumenge se'm van enfangar!

7 de nov. 2010

Matagalls-Vic 2010

Foto a la Plaça Major de Vic després d'haver recorregut 32,5 Km des de Collformic. Ja no recordava que en aquesta travessa hi ha alguna pujadeta però que bàsicament es tracta de baixar, baixar i baixar... i això a mi em deixa els quàdriceps i les articulacions destrossades. Demà no m'aguantaré d'agulletes... Per cert, comentar que he anat molt bé amb els mitjons de compressió. Es nota més seguretat i escalfor als bessons.
I pel camí, ja arribant a Vic, he vist aquest gatet que s'assembla molt al "Mistu", de casa.

Aquest és el "Mistu". Des que el tenim, m'he adonat que els gats no són animals esquerps ni solitaris. Tot el contrari. Aquest necessita companyia les 24h del dia!



3 de nov. 2010

Menys aigua

Ja no tinc cap ampolla de 1,5L a sobre de la taula. Des que vaig llegir aquest article, he baixat el consum d'aigua i és que fins i tot a vegades bebia en moments en què no tenia set! Ara només bec quan tinc set. Ja em trobava bé i potser són manies però crec que encara em trobo més bé i més lleugera. Cada vegada hi ha més estudis que descriuen els perills d'un excés d'hidratació. Beure's 1L d'aigua de cop és molt dolent. A vegades m'he fixat en els maratonians èlit, que a part de tenir poc greix i poca musculatura, tenen un cos força deshidratat. És per això que necessiten tan poca aigua. És un peix que es mossega la cua. Tot en excés és dolent, fins i tot l'aigua. Quant líquid necessitem realment?

2 de nov. 2010

Mercat de Muntanya

Els dies 12, 13 i 14 de novembre es celebrarà a Vic el primer Mercat de Muntanya Activa de Vic. Aquest és un espai on es reuneixen diverses especialitats de la indústria turística i esportiva de muntanya. Adreçat a professionals amateurs i aficionats al lleure de muntanya, els objectius principals són difondre i promocionar serveis i productes de lleure a la muntanya, fomentar el intercanvi i col·laboració entre empreses i generar vendes durant el mercat. El funcionament està basat en el "Test" i la "diversió", per això hi ha organitzada una extensa oferta d’activitats relacionades amb les diferents especialitats, facilitant així, tant la provatura dels materials i serveis com la dels propis esports sovint desconeguts.
Si algú vol una entrada gratuïta, que m'envii un mail a: mariona22222@hotmail.com

1 de nov. 2010

Mitja marató de Sant Llorenç

No he pogut complir el segon objectiu. Aquest diumenge em vaig desplaçar fins a Sant Llorenç amb l'expectativa de quin temps faria. Al veure que plovia, que el terreny estava enfangat i en males condicions, el més prudent va ser no prendre la sortida. Sóc poc habilidosa amb les baixades enfangades. Tendeixo a relliscar. No em guanyo la vida amb això i prefereixo no assumir riscos innecessaris. De totes maneres em vaig quedar una estona a gaudir de l'ambient, a veure el canicross. És curiós veure el nerviosisme que tenen els gossos abans de la sortida i com disfruten durant la cursa.







El libdub més participatiu del món