La meva llista de blogs

6 de març 2010

Collformic

06.03.10: Dia fantàstic i assolellat (i fred). Avui m'he creuat amb més de 40 ciclistes!! He fet la ruta: Gurb - Vic - Sta. Eugènia - Taradell - La Mansa - Seva - El Brull - Collformic - El Brull - Seva - Balenyà - Tona - Vic - Gurb. La Noe n'és testimoni perquè ens hem trobat! jejeje... Dades: 65 Km, 144 ppm, 185 pmàx, 1800 Kcal, 2 ports de muntanya, en dejú i amb una dosis de L-carnitina. No he notat absolutament res de diferent. Ara bé, he arribat a casa lògicament en un estat de una cetosis considerable.

Hi havia una concentració de Porches vermells a dalt a Collformic

11 comentaris:

ENRIC ROTA MUNDÓ ha dit...

Porshes o ferraris?

Mariona ha dit...

Enric, els he vist de prop i eren Porches

david malmeto ha dit...

Parece que hemos estado to quisqui por el mismo lado. A ver si un dia nos ponemos todos de acuerdo. jajaja. A nosotros nos han adelantado subiendo Santa Helena por Santa Fe y habian Porsches y Ferraris. No hay nada como tener dinero.

Noe SLopes ha dit...

Siii, es verdad, te he visto cuando bajabamos Collformic. :)

Daviiiid, vaya paliza el Tagamanent ese...ufff...

david malmeto ha dit...

Si es que los ciclistas somos masocas. A ver, ¿porqué tenemos que subir puertos? ¿porque hubo uno o una que lo hizo por primera vez? jajajajaja

flx ha dit...

Hola Mariona, jo també t'he vist quan baixavem Collformic tota la colla. T'he reconegut pel maillot del Discovery!

MarionaBTT ha dit...

Hola Mariona!!!Sóc una altra Mariona que també va amb bici i ves per on també he estat a Collformic aquest dissabte. Caram tothom estava a Collformic!!! La Noe també n'és testimoni de la meva arribada, jejeje Jo arribava a dalt quan la Noe i el seu grup ja marxaven.
Potser algún dia ens creuem per aquestes carreteres!!!
Que vagi bé!!!!!

Gerard ha dit...

Hola "TriMariona" hehe.. he arribat a casa i no m'en he pogut estar de afegir el comentari i dir-te que m'agrada molt el teu blog i el llegeixo quasi cada dia. Avui t'he conegut a Sant Marc, ja en tenia ganes, espero veure les fotos, a veure com hem surtit!! Felicitats continua aixi. Ja ens veurem.

Mariona ha dit...

David, un dia fem una quedada d'internautes a Collformic ;-)

Noe, quina colla!! parecíais el Tour

flx, si ja he vist la supergrupeta que anàveu jajja

Mariona btt, visca les mariones jajjaja

Gerard, encantada de coneixe't, faré la crònica de Sant Marc tan bon punt en Carles em passi les corresponents fotos jijiji

Sedentaris.cat ha dit...

MAriona,

Jo m'apunto a això de la trobada d'internautes - blocaires a Collformic , seria molt original ...

Avui tocava (com a espectador) Marató de Barcelona.

Fins aviat,

Ferran de Sedentaris.cat

nikabike ha dit...

Mariona, jo també estava amb la Noe!! A veure si un dia t'hi apuntes, que ens ho hem passat molt bé i, perquè no dir-ho, també hem patit moooolt!!! Però com sempre, ha valgut la pena!!