La meva llista de blogs

11 de jul. 2011

Quants corredors sobreviuran aquest Tour?


Aquests dies es comenta que el Tour realment començarà aquesta setmana, quan arribin les etapes de muntanya. I fins ara què han fet? Els he estat veient cada dia i crec que s'han fotut unes pallisses impressionants. Han anat cada etapa a un ritme altíssim. En el ciclisme cada dia es va més ràpid.
Els admiro perquè són els millors entre els millors.....
Els admiro perquè entrenant es juguen cada dia la vida a la carretera.....
Els admiro perquè saben portar el cos fins al límit......
Els admiro perquè saben patir......
Els admiro perquè segueixen tan si plou, com si neva, com si fa fred o calor......
Els admiro perquè continuen tan si estan bé com si han caigut mil vegades......
I només faltava que ahir un cotxe de la televisió francesa provoqués una nova caiguda.
Això ja és el súmmum...

Només és la meva modesta opinió. N'hi ha altres que escriuen molt més bé sobre el tema.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Estoy contigo 100%!!!!aunque otros se empeñen en lo contrario,además "estos" suelen no haber montado en bici en su vida .
Salut!!!

Sedentaris.cat ha dit...

Ben dit Mariona!!!!

Ferran

nikabike ha dit...

Mariona res més a afegir. Els que pedalem sabem com es pateix sobre el sillin, cadascú al seu nivell, i el que aquests senyors fan és casi inhumà.... Una abraçada!!

Quim Cuatrecasas ha dit...

Portem tota la setmana veient coses rares en la carrera. L'accident d'ahir no és el primer que hi ha hagut. Són esportistes d'una altre galaxia, des del primer fins l'últim. Cada dia surt gent que s'ompla de merda la boca parlant de ciclisme quan no saben de que va això. Sembla com si els francesos fossin intocables. Ara ja començo a dubtar de la frase Vive le Tour.
Salut!

Anònim ha dit...

Això que encara queden 2 setmanes!; ser atropellat és lo pitjor que et pot passar; però en una cursa com el tour és subrealista.
La foto parla per sí sola. Tema cotxe apart,no entenc com encara hi ha filferros amb punxes típic de la 2ª guerra mundial; es que no estàn prohibits de fa temps?
Jo inventaria un nou mallot, a part del groc, verd i punts: el de Jesucrist en la creu; aquest tour hi han molts "mereixedors" d´aquest mallot.
Salut i kilòmetres sense motor!