La meva llista de blogs

16 d’abr. 2008

Entrenament 16/04/08

BICI - 40 Km plans i àgils - Gairebé em feia mandra disfressar-me de ciclista per fer tan sols 40 Km. Però s'ha de fer el que toca i el que està planificat. I després d'haver fet tants i tants Kms en bici, jajjajajaj, sessió de recuperació -> JACUZZI + BANY DE VAPOR + CONTRASTOS. I demà toca córrer, que després de 8 dies sense, gairebé ja no recordo ni com es fa jeje... i a continuació, classe de natació. Per cert, tan aviat com pugui li hauria de treure el plat petit a la bici, no el faig servir mai. Actualment en té 3 i a vegades quan canvio em salta del gros al petit directament i em fa desequilibrar.

6 comentaris:

Miguel Angel ha dit...

Osti! Aixó de jacuzzy + bany de vapor + contrastos em sona. Ho faig cada día! Y no vegis lo bé que va, jeje. No hi ha res millor per acabar els entrenos!

Jordi ha dit...

Segons l'enciclopèdia catalana còrrer és: "Transportar-se d'un lloc a un altre movent les cames de manera que a cada passa hi ha un moment que cap peu no toca a terra.". Ara ja no tens excusa...

Byk ha dit...

Hola Mariona, Jo no trauria el triple plat que en algun moment et pot fer falta , tot i que no l'utilitzis mai és una carta amagada a la màniga que pots fer servir algun dia!! bueno, tu mateixa pero jo hi ha cops que em fan falta plats menuts i piños gran per tot arreu , jajaja!! segueix així!!

Fran ha dit...

Hola Mariona, aquests dies d'entrenos més ligts són els que es gaudeixen de debò, donen autèntic plaer i optimisme, ànim, que ja queda menys per a Niça i et trobo molt motivada.

Mariona ha dit...

miguel angel, tot això és com un regal després de l'entrenament

jordi, avui he hagut de buscar a l'enciclopèdia què volia dir NEDAR :P

byk, tens raó. Però el problema és que a vegades em salta del primer al tercer sense esperar-m'ho!

fran, l'última setmana la motivació ha baixat una mica potser per culpa del temps!

XAVI NOVELL ha dit...

hon fan això? JACUZZI + BANY DE VAPOR + CONTRASTOS....... jo haig d'omplir la banyera i amb una canya bufar per fer bombolles!!!

salut crack! i et felicito pels bons entrenaments....a tope.