La meva llista de blogs

11 d’abr. 2008

Remences: 2000 inscrits!

Això és bestial. Falta un mes per Remences i ja hi ha 2000 inscrits!! Estic apuntada per la ruta de 95 Km i em fa moltíssima il·lusió! Qui vulgui participar-hi, que no badi, ja que només queden 500 places! Pel que fa als entrenaments, aquesta setmana està essent un xic baixa de motivació, potser per culpa de la pluja... no sé.... Malgrat tot, fins el dia d'avui he fet pràcticament tot allò que em tocava.
________________________________________________________
Avui diumenge, sortida en bici de 100 Km amb més desnivell que les anteriors. He anat amb màniga llarga però culotte curt. Fotia rasca. Tot sigui per posar-me moreneta! I tanco l'última setmana del mesocicle-II amb:
NATACIÓ - 9.000 m
BICI - 233 Km + 2 spinning
CÓRRER - 1,5 h (que poc)
Aquesta setmana ha estat una mica més baixa en volums que les 2 anteriors. Demà començo el mesocicle-III, que va pujant de volums progressivament.

13 comentaris:

Byk ha dit...

Això del cicloturisme està en auge, jo em vaig inscriure a la quebrantahuesos pels pèls. Per lo de la motivació tranquila que tots tenim altibaixos amb ella!! a seguir així!!!

javipobla ha dit...

Sembla ser que coincidirem a Remences,a veure com va la cosa!

rogero ha dit...

ja serem 3 a remences doncs! a veure si agafo rodatge! quin ambientas per allà. Ei, dissabte que ve anem a fer els 40 de la duatlo de vic?

Mariona ha dit...

Byk, que guai la quebrantahuesos! A veure si l'any que ve m'hi apunto!

Javipobla, a tu segur que et va bé. Estàs fet una màquina!

Rogero, el rodatge crec que ja el tens :P. Ok! El dissabte podem fer el tram de bici de la duatló i, si vols, alguns Km més! T'aniria bé a les 10 del matí?

robert mayoral ha dit...

a la curta??? l'hi faràs dues voltes, no??? jejeje...no m'agraden aquestes marxes tan concorregudes son molt perilloses i estressants les sortides....s'ha d'anar molt en compte....

karli ha dit...

Quin perill amb tanta gent!!si a vegades quan surts amb un altre ja hi ha mes d'un cop que gairebe et toques, imaginat amb tanta penya!!
No te per que passar res però ves amb molt de conte!!!!
Sobre lo de l'accident d'ahir i els cabrons inconcients que corren per les carreteres, no hem fotis parlar que hem poso negre, ahir varem sortir amb la bici amb en ferran i en Tricas i gairebe hi ha pinyos amb un cabró!!!
Ànims campiona, no et desmotivis quetens un objectiu fantastic i que mereix estar al 100 per 100 de motivació, tant el dia de la competi com en els entrenos.

van krujem ha dit...

al igual voy hacer la larga, voy pero a rodar , como dice robert, son muy peligrosas porque la gente se lo toma como una carrera y no saben correr y van liando cada montonera, yo voy atras siempre, haber si vas ha llegar fundida con tanto entrenar , te lo dice uno que no entrena, un saludo

Mariona ha dit...

Robert, es clar seran 2 voltes de 95, jajajajjaja... vaja no sabia això del perill. Ja ens posarem cap al final... oi roger?

Karli, jo soleta a vegades ja creo perill, així que imagina't!

van krujem, los ciclistas no entrenáis, directamente os machacáis! jeje

Alba ha dit...

Sí que hi ha molta gent a la Terra de Remences, però tu a lo teu i si corren baixant que ho facin. Però estic amb el Robert, s'ha d'anar molt alerta.
Vinga, a continuar amb els bons entrenaments!

Mariona ha dit...

Alba, si la resta volen córrer a la baixada, que corrin! ja els deixaré passar jeje... l'única cosa que vull és arribar sencera. Vinga a tope cap a Lanzarote!!

Oscar 1977 ha dit...

Cura amb els accidents tant de circul.lació com de competició, no val la pena patir cap mal. Au!! a posar-se "morenos", sobretot els que no podem fer res, buaaaaa!! Com creus que portes la preparació cap a Niça?

rogero ha dit...

oi tant, poc a poc i bona lletra. De moment les feines que tinc per entrar la cala en arrencar, jeje! kin novatu que sóc!!! molta calma mariona, molta e!

Mariona ha dit...

Oscar, vaig fent els deures que em donen, però no acabo d'estar convençuda de res!

Roger, a mi si em fan baixar de la bici en pujada tinc molts treballs per enxufar-me novament a les cales!! A poc a poc i bona lletra!