La meva llista de blogs

6 de set. 2009

Cursa Olot èlit/sub23

Avui he anat a Olot per veure la cursa èlit/sub23 i alhora uns quants Km d'entrenament. Doncs m'he trobat que tot i que dimecres vaig canviar la cadena, la bicicleta continua fallant. És més, diria que encara va pitjor! Constantment em salta la cadena. Sembla ser que hauré de canviar també els pinyons, que han aguantat "només" 14000 Km snif snif snif... He fet unes quantes fotos de la sortida i llavors he marxat ràpidament per anar a córrer 2h i a nedar 40', per aprofitar el dia. Pel que fa a la cursa no coneixo el desenllaç però ha estat la primera cursa èlit/sub23 que veig i no serà pas l'última.

3 comentaris:

litus ha dit...

No serà el cable del canvi que estarà a punt de trencar-se? a mi em va passar el mateix a les 24h Montjuic no se si t'enrecordes.

david malmeto ha dit...

Es muy poco tiempo para que la cadena se adapte al piñon. Usa más a menudo las coronas que antes usabas menos (estarán mejor) y la cadena irá mejorando hasta que desaparezcan los problemas.

Mariona ha dit...

litus, si ja me'n recordo. No crec que sigui aquest cable perquè me'l van canviar fa poc

david, crec que els pinyons s'han de canviar pq són vells, només espero que s'arregli aviat perquè amb aquesta inseguretat no es pot anar!