La meva llista de blogs

9 de set. 2009

Duatló Queralbs

Ja estic inscrita a la Duatló de Queralbs que enguny se celebra el proper 4 d'octubre. Fa 2 dies que s'han obert les inscripcions i gairebé ja no queden places lliures. Algú més s'apunta a la tortura?

6 comentaris:

QUIM ha dit...

Jo ja stava el diumenge a les 00:00 amb el ratolí a la mà per apuntar-me (tampoc n'hi havia x tant!), però soc novato amb la duatló de Nuria...i clar, no volia perdre el tren! Ens veiem x queralbs!

Sedentaris.cat ha dit...

Jo, 3/4 del mateix que el Quim, el dilluns abans d'anar a treballar ja em vaig inscriure ja que tothom m'havia dit que les places volen ... i vinga, cap a la que serà la major tortura en duatló de la meva curta vida (fins ara) du-tri-atlètica.

Espero arribar-hi mínimament recuperat de la MM09 i que faci bon temps.

No demano res mes ;-)

Ferran de Sedentaris.cat

Mariona ha dit...

Quim, l'any passat també vaig estar el primer minut davant de l'ordinador per inscriure'm, però com dius tampoc n'hi ha per tant. Ens veiem!

Ferran, ja veuràs com t'anirà bé, tu estàs fort!! La MM serà un bon entrenament!

Marc Calaff ha dit...

Hola! jo a les 00:00 no però ben d'hora pel matí sense endormiscar-me sí! No obstant ja he tingut (com de costum) algun problema amb la inscripció però... dia 4 a Queralbs!!!!!! A hores d'ara 549 inscrits!! Què té aquesta prova que no tinguin les altres? serà el Puigmal? serà Núria?...

Bluesbiker ha dit...

Ens veiem a Queralbs! També demano que fagi un bon dia i poc vent.
Salut!

Kel ha dit...

Amb l'esguinç de turmell recent fet a Oliana vaig inscriure'm, com ha d'estar a punt per la MM09 n'hi vaig sobrat je,je
Ens veiem a Queralbs
PD;Marc: jo crec que aquesta duatló com la MM a les marxes, convinen indrets sibòlics amb duresa, però a l'hora són tècnicament fàcils i per tant accessibles a molta gent