La meva llista de blogs

6 de nov. 2009

08/11/09 - Travessa Matagalls-Vic

Aquest diumenge es celebrarà la tradicional caminada popular Matagalls-Vic a peu que enguany arriba a la 29a edició. En aquesta edició hi ha un canvi en la sortida i arribada de la prova, que tornant als seus orígens, es farà des de la Plaça Major de Vic. Entre 7 i 8 del matí es realitzarà la sortida dels autocars de forma continuada i des de Collformic la sortida es començarà a donar a partir de dos quarts de vuit del matí. La caminada consta de 35 km des de Collformic i té l’arribada a Vic. En el Km 11 els caminants trobaran l’esmorzar amb botifarra, café, vi i altres refrescs. En el transcurs de la caminada hi han 3 avituallaments i a l’arribada a la Plaça Major els participants rebran una samarreta de record. Aquest any ha estat el primer que s’ha limitat les inscripcions a 600 participants per tal de poder donar un servei més bo i el dimarts dia 3 de novembre les inscripcions ja havien quedat esgotades.

En aquesta travessa va ser on em vaig iniciar en llarga distància a peu i l'edició d'aquest diumenge serà la meva 4a participació. Els temps han anat baixant any rere any: Any 2006 -> 6h; Any 2007 -> 5:30; Any 2008 -> 4:55; Any 2009 -> ?

3 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Ummm, asi que ahí me querias meter ehhhh!!! Pues no está nada mal.
Si hay alguna mas de esas ese otoño/invierno, avisame que intentaré seguirte el paso.
Un abrazo y pasatelo bien guapetona!!

sina ha dit...

Doncs aquest any encara millor, quina progressió!!!
Molta sooooort!!!!
Que ho passis molt bé i a gaudir-ho!!!!

Sedentaris.cat ha dit...

Any 2009 -> 4:15, si no et pares molt de temps als avituallaments i no fas moltes fotos ... ah! i vigila amb les "trialeres" encara que vagis sense BTT ;-)

Ferran de Sedentaris.cat