La meva llista de blogs

14 de nov. 2009

Estrenant la neu

La Masella 14/11/09: L'any passat em vaig passar l'hivern dient que m'hauria agradat anar a esquiar però no ho vaig arribar a aconseguir. Doncs aquest any he estat de les primeres d'estrenar la neu. Amb les pistes pràcticament buides i amb el forfait a meitat de preu he estat gairebé 6h esquiant sense parar. No he entès mai com hi ha gent que fan un parell de baixades i llavors se'n van a la terrassa del bar a prendre el sol. Si es va a les pistes és per aprofitar-ho al màxim!! La temperatura era força alta i la veritat és que les 2 últimes hores ha estat com esquiar sobre pedres... jajajajja... Vaig aprendre a esquiar fa uns quants anys, però on realment vaig aprofundir amb el tema va ser en una esquiada de final de curs a Astun. Em va tocar la monitora més cabra boja de totes i ens feia esquiar per fora pistes!! Avui m'ho he passat genial i espero poder repetir aviat. No descarto provar un dia l'esquí de muntanya perquè penso que encara em pot agradar més! A topeeeeeeeeeeee

7 comentaris:

sina ha dit...

Osti nenaaaa, doncs jo crec que aquest any passo, mira que a mi també m'agrada peró no se anar amb la calma tia y sóc molt bestia, jajaja. L'any passat amb la neu increible que vam tenir, em vaig fotre una ostia i vaig quedar de tal manera que quan estava allà pensaba que ja em podia oblidar de l'Ironman i de tot, jajaja! I després amb el que li va passar a Sandrita, que encara un any després continua tocada, ufffff, crec que no serà gaire compatible, jeje.
Així que si pujo aniré a fer altres tipus d'esports, jeje, i potser mira per on, sempre he dit que em semblava molt aborrit peró potser m'animo amb l'esquí de fons.

Noe SLopes ha dit...

Yo no sé esquiar, y tengo ganas de aprender, pero me pasa un poco como a Sina, tengo miedo de pegarme alguna ostia que me obligue a estar tiempo sin poder tocar la bici.
Aprovecha por nosotras, jejeje, que somos una "rajadas" (con permiso de Sina jiji).
Besoss

Ferran Vila ha dit...

Mariona l'esqui de montnaya amb precaució i amb algú que en sapiga, això esperiència increible asegurada, la única pega que te es que t'enganxarà, je,je. Salut

sina ha dit...

Noe,jeje, yo rajada por la nieve no, al contrario, como le pierdo el respeto no tengo cabeza, pero si "rajada" a arriesgar a hacerme daño, jeje.

Trueno ha dit...

el 8 de desembre obre Boí Taüll i jo estaré amb el meu forfait de temporada allà esquiant!!jaja

sempre vaig dir q no tornaria mai més a esquiar si no disposava d'1 setmana completa(cansat de cues mal temps), esquiava a negres, ho vaig aprendre al cole anant a Pas de la Casa, fa anys que no esquio, l'ultima vegada va ser a Masella precisament fa uns anys amb el meu cosi. Ara disposo de 2 temporadas completas per esquiar a tope!!!!

Mariona ha dit...

Sina i Noe, nenesssss hem d'organitzar una sortideta d'esquí de fons triatlètic jajjajaja!! A topeeeeeeee

Ferran, estic segura que quan provi l'esquí de muntanya, m'enganxarà!!

Trueno, esquí a tope. És un bon complement per al ciclisme perquè també es fan cames jajajja

Clara ha dit...

Ostres quina enveja, jo aquet no perdono...

Anire tot el que pugui i mes