La meva llista de blogs

8 de nov. 2009

Matagalls-Vic 35Km de trinxada

Imatge de l'arribada, aquest any a la Plaça Major de Vic, famosa per la càmara del Temps de TV3.

Collformic 08.11.09: Avui he tingut ocasió de fer un bon entrenament a peu i de llarga distància a la tradicional travessa Matagalls-Vic. El fred que feia a la sortida a les 7.50 a Collformic era per quedar amb les idees ben congelades... Però ràpidament hem entrat en calor amb un fort ritme de pujada que ens ha fet avançar unes 50 posicions. Després de la baixada de St Segimon arribem a l'avituallament de l'entrepà de butifarra i el passo per alt per no perdre ni un minut. Vaig bé, tinc bones sensacions i vull superar el temps de l'any passat. Estic motivada i vaig sempre corrent, excepte a les pujades més fortes. Vaig a les posicions capdavanteres. Amb aquesta dinàmica i amb poc més de 3h, arribo fins el Km24. Porto un promig de gairebé 8Km/h, no havia anat mai tan bé! Però aquesta alegria s'acaba ben aviat quan a partir del Km25 apareixen alguns problemes: rampes a les cames, bessons carregats, periostitis, en fi... que em comença a fer mal tot! De la cara a la creu. Els últims 10Km de la travessa són una tortura perquè vull córrer però no puc, he d'anar caminant ràpid o com pugui i sé que això em farà baixar el promig... Tinc tan mal de cames que en alguns moments em passa pel cap fins i tot abandonar. Però apreto fort les dents i caminant a un pas accelerat arribo a Vic amb 4h 55', igualant exactament el temps de l'any passat. No està malament perquè crec que sense aquests problemes a la part final hauria fet una millora de temps notable.

5 comentaris:

Joan montero ha dit...

Ei Mariona!!! Jo també estic trinxat, es la meva primera cursa de llarga distancia i crec q he fet bon temps ( 3h50min) un dia per recordar! Ma agradat veuret, tot i que tots 2 navem per feina...
T'haig de dir que el teu bloc a set un referent per mi per animarme a fer coses. Tu no pares... a veure si mica en mica et segueixo el fil.
kuidat molt!

Joan Benet ha dit...

Les fotos pel derrera!

http://www.osona.com/noticia/16924/fotos/caminada/matagalls-vic

Suar,vent,fred, suor no evaporada i que refredaba el cos,feia baixar el rendiment, sort del sol que al cap d'una estona va tornar a escalfar el cós. Aquest any 2 € (333 ptes.)més que el passat i això que la bezina està més barata. Ai,ai, 4i mitja de camí,massa!

Pau ha dit...

Felicitats, primer pel temps, que em sembla boníssim i segón per ser capaç de passar per alt un entrepà de butifarra, jo hagués estat incapaç.

Noe SLopes ha dit...

Brrrr, me acordé de ti ayer cuando me levanté y senti el fresquete que hacia, jejeje, me invadio una perreria que ni te imaginas.
Aunque seguramente, si hubiera ido, hubiera disfrutado mucho.
35kms...ufff, que trinxada!!!!

SANTIAGO ha dit...

Marioooona!!
Que tal? Yo hice Garraf 45! es muy dura y con tramos muy técnicos.
Enhorabuena! una más