La meva llista de blogs

1 de nov. 2009

Pedalada del Rovelló (btt)

Una vegada vaig llegir no sé on: "Entrena més allò que més et costi". Seguint aquesta filosofia, m'he passat l'estiu pujant i baixant muntanyes; i sense anar més lluny, avui he anat a una altra pedalada en btt, aquesta vegada a Olost de Lluçanès.

En primer lloc he de dir que segueixo sense entendre com hi ha gent a qui li poden agradar les trialeres, els sots, els camins dolents, els bassals de fang, haver de creuar rius, les pujades impossibles, pedalar per roca humida, corbes de sorra derrapants... i obstacles de tot tipus. Amb lo bé que s'hi va sobre carretera fina! jajjajaj... De totes maneres amb les dues darreres proves de btt, crec que m'estic començant a familiaritzar amb totes aquestes circumstàncies i que al final m'acabarà agradant i tot. Els beneficis que estic notant és que cada vegada tinc més habilitat, vaig perdent la por i guanyant equilibri. A diferència de l'Artec, avui ja he anat més estona dalt de la bici que a peu! jajajjaj... Finalment he optat per fer la ruta intermitja de 35Km (n'han acabat sortint 38) i he anat molta estona ben acompanyada d'en Ferran de Sedentaris. Gràcies Ferran per la paciència que has tingut. També he vist moltes altres cares conegudes i seguidors del blog. Gràcies a tots pels ànims!! Els qui han fet la ruta llarga (55Km) han dit que és molt xula i dura (es pugen Els Munts) i una pedalada molt recomanable per als valents.

8 comentaris:

david malmeto ha dit...

Al final te gustarán las trialeras. Y te gustarán incluso subirlas.

Joan montero ha dit...

Molt be Mariona!!!! Mica en mica tots ens anem familiaritzan amb les variants de la bicicleta, jo ara començare amb la carretera. Anims i a pedalar fort!
T'apuntes a la Matagalls Vic?
Kuidat

Marc Calaff ha dit...

Felicitats!

A Gurb no hi aniré, faré la de Balaguer. Llàstima que coincideixin any rere any, ja la vaig fer un cop i no està gens malament, sobretot pel nivell tècnic de BTT, que bèsties!! jejeje. Salut!!

Jordi Tudó ha dit...

Ostres, ostres, cada vegada que miro aquest bloc em canso més, com ho fas per estar en forma?
Ben fet.
Salut i sort
Jordi

Sedentaris.cat ha dit...

Mariona!

Crònica publicada de la nostra pedalada "conjunta" a Sedentaris.cat

Pels seguidors de la Mariona, dir-vos que, amb la BTT, quan fa pujada, tira de valent!! I quan fa baixada, sembla que cada vegada li fot més canya.

No deixis la BTT, que et donarà moltes alegries, ja veuràs i és un bon entrenament... I l'any vinent, ja fem la de 55km, no?

Gràcies per "aguantar-me" ...

Ferran de Sedentaris.cat

Mariona ha dit...

David, si però les trialeres millor sense fang!

mont3ro, ens veiem a la MATAGALLS-VIC yupiiii

Marc, hi ha tantes proves, que és normal que algunes coincideixin al mateix dia. Llàstima que no puguis venir!

Jordi, si en el fons sóc una "piltrafilla"

Ferran, gracies pels teus comentaris, exagerat! Ens veiem per les carreteres trencacames del Lluçanès jeje

Anònim ha dit...

i els rovellons.....on son?

Mariona ha dit...

Beni, de bolets n'hi havia molts! jajajaj