La meva llista de blogs

7 de febr. 2010

Cursa social Les Preses

Amb el PRO del Cérvelo Xavi Tondo. Gràcies per tot simpàtic i molta sort!!

Avui era el primer dia de l'any amb nombroses activitats esportives arreu del país. Vaig estar dubtant fins a l'últim moment entre si anar a la mitja Granollers o a la cursa d'Olot però finalment crec que he encertat. Amb un assolellat i fantàstic dia els corredors han iniciat els 78 Km uns minuts més tard de les 10. Aquesta vegada he intentat a sortir amb el grup, però només he aguantat el ritme durant el tros neutralitzat jajajjajajja... que tot i ser neutralitzat era de 35 Km/h!!!! En el moment en què les màquines han engegat la moto, no he estat prou "al loro" (portava el plat del mig) i he perdut la roda en un vist i no vist jajjajaj... Total que jo al meu rotllo, m'he dirigit cap a St. Feliu de Pallerols, per esperar l'arribada de la cursa, i he acabat fent 40 Km d'entrenament.


Comença cap al minut 1!

3 comentaris:

Josep ha dit...

Com q avui no sabia cap on anar, jo al final tbé hi he anat a treure el nas cap a Les Preses. Bé, a les dotze sortia de casa, quan he arribat ja havien acabat tots.
Una anècdota, tornant de Pallerols agafant la sortida a mà esq. per entrar a Sant Esteve d`en Bas, jo anant tot sol i al meu aire anava a 50 per hora...En cursa deuen anar a més de 60. Deu ni do la curvita.

Josep ha dit...

Bé, aclareixo q anva o m`he posat a 50 per hora en la recta q hi ha abans de tombar a l`esquerre cap a Sant Esteve d`en Bas. (evidentment no he traçat anant a 50 jeje).

En cursa amb la baixada q hi ha ja sortint del tunel i la llarga recta descendent...buahhh

Mariona ha dit...

Josep, si si la baixadeta era de les wapes... Jo m'he quedat a St. Esteva a filmar el vídeo a l'únic tram de pujada.