La meva llista de blogs

7 de nov. 2010

Matagalls-Vic 2010

Foto a la Plaça Major de Vic després d'haver recorregut 32,5 Km des de Collformic. Ja no recordava que en aquesta travessa hi ha alguna pujadeta però que bàsicament es tracta de baixar, baixar i baixar... i això a mi em deixa els quàdriceps i les articulacions destrossades. Demà no m'aguantaré d'agulletes... Per cert, comentar que he anat molt bé amb els mitjons de compressió. Es nota més seguretat i escalfor als bessons.
I pel camí, ja arribant a Vic, he vist aquest gatet que s'assembla molt al "Mistu", de casa.

Aquest és el "Mistu". Des que el tenim, m'he adonat que els gats no són animals esquerps ni solitaris. Tot el contrari. Aquest necessita companyia les 24h del dia!



2 comentaris:

Vicicle ha dit...

Són uns melindrosos de categoria. Nosaltres varem tindre u molt semblant al Mistu però amb quatre taques blanques, vora 17 anys, el Mino, i com deia la meua dona era un gato-perro. Caram el que els arribes a estimar. Una abraçada i enhorabona pel Matagalls.

willis ha dit...

Si dona,animals slolitaris, jaja,jo soc solter,visc sol,i en tinc sis,de gats,qui els va parir,nomes falta que marxis un parell de dies,i quan tornes es tornen boigos.I despres diuen dels gossos, jejeje.