La meva llista de blogs

10 de juny 2011

Bicicletada Vic - Platja d'Aro (btt)


Demà dissabte 11/06/11 tindrà lloc la 5ena edició de la bicicletada Vic - Platja d'Aro en btt. La filosofia de la Bicicletada no ha canviat en aquests cinc anys, es tracta d’una sortida sense esperit competitiu. La sortida serà a les a les 7h des de dins el Recinte del Sucre de Vic. Hi ha 500 inscrits, el límit previst.

La ruta és d'uns 114 Km. Entre Vic i el Pantà de Sau es farà el recorregut per carretera. Es travessa per la Pista dels Pantans fins a Susqueda, on hi ha el primer avituallament. Es continua per la ruta dels Pantans i s'enllaça amb el Carril Bici al Pasteral. Quan s'arriba a Girona entrant per Salt es troba el segon avituallament, i es fa reagrupament per tal de travessar la ciutat. Un cop travessada la ciutat i un altre cop al carril bici ja no cal anar en grup ja que el recorregut és lliure seguint sempre el Carril Bici fins arribar a Platja d’Aro on hi haurà l’arribada al Palau de Congressos. L'hora d’arribada prevista a Platja d’Aro és a les 13h. A l’arribada es farà un dinar per a tothom tant participants com acompanyants. Aquest últims hauran de pagar 10€ allà mateix.

AVIS: Aquest any és obligatori portar el maillot que donarà l'organització per tal de portar un control. En el cas que algun participant no el porti l'organització no estarà obligada a proporcionar-li l'avituallament.