La meva llista de blogs

16 de febr. 2012

Cingles de Conangle i Cingles de Vallcebre


Cursa social de Porqueres 2012El ciclisme de carretera torna al municipi de Porqueres aquest 2012, amb l'organització de la 1a Cursa Social. Després de que l'any passat es deixés d'organitzar la cursa ciclista degut a la baixa participació de les últimes edicions, per fi la Federació Catalana de Ciclisme ha atorgat a Porqueres un prova on poden participar-hi totes les categories de ciclisme federat i apart els cicloturistes que hagin passat revisió mèdica. 

Al ser una cursa d'inici de temporada, s'ha tret el clàssic final a la muntanya de Rocacorba i aquesta primera edició tindrà Sortida i Arribada al pavelló municipal d'esports. El recorregut trencacames de 78,14 km, circula per gran part de la comarca del Pla de l'Estany.

DADES DE LA CURSA:


NOM: I CURSA SOCIAL DE PORQUERES
DATA: 18/02/12
RECORREGUT: 78,14 KM
HORA I LLOC DE SORTIDA: 16:00 HORES PAVELLÓ MUNICIPAL DE PORQUERES
INSCRIPCIONS: A PARTIR DE LES 15:00 HORES AL MATEIX PAVELLÓ

PREU: 10 EUROSCursa de La Bisbal 2012

10 de febr. 2012

Cursa social de La Bisbal
Aquest diumenge es disputarà a la Bisbal d’Empordà a les 10 h del matí organitzat pel Club Ciclista La Bisbal el XXXV Cinturó Ciclista Baix Empordà i que serà la primera cursa gironina de la temporada ja que no es va poder disputar diumenge passat la primera a les Preses pel vent i fred.

La cursa tindrà un circuit de 37 kms i que si faran 2 voltes amb un total de 74 km, excepte els cadets, fèmines i veterans 60 que faran 57 km. Passaran per les poblacions de la Bisbal, Vulpellac, Serra de Daró, Alt de Rupià, Bordils, Sant Martí Vell, Alt de Madremanya, Monells, Corçà i la Bisbal.

Tindran trofeus els tres primers de cada categoria que seran de ceràmica de disseny, típica de la Bisbal i també hi haurà premi de muntanya i meta volant.


Text: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)

Extret de: Federació Catalana de Ciclisme

3 de febr. 2012

Inici del campionat social gironíEl Campionat Social d´ Hivern arrenca diumenge a Les Preses en un recorregut de 78 quilòmetres resultat de travessar La Cellera de Ter (Vial), Sant Julià de Llor, Bonmatí, Alt de les Serres, Sant Martí de Llèmana, Alt de Les Encies i Les Planes. Per cadets, noies i veterans 60 la sortida està situada a Bonmatí, previ avís dels àrbitres por cobrir 44 quilòmetres. Els dorsals seran per les 4 proves (2 €), import que es tornarà a la última prova, al tornar el dorsal.El campionat d'enguany està composat per quatre curses puntuables al Febrer: 5 – Les Preses, 12 – La Bisbal, 18 – Porqueres, 25 – Palafrugell.Preu i inscripcions: 10 € + 2 € del dorsal.Organitza: Club Ciclista Olot.