La meva llista de blogs

5 de nov. 2007

VII Marxa Cicloturista Vic

Plagio directament:
"El dissabte 10 de novembre a les 9h es donarà la sortida a la 7a Marxa Cicloturista organitzada per la Unió Ciclista Vic i l'Ajuntament de Vic, que tindrà un itinerari similar al d'edicions anteriors. Els participants faran un recorregut pels paisatges de la Comarca d'Osona, principalment, elaborat especialment per a ciclistes i amb motiu de la 7a marxa cicloturista. La marxa comptarà amb els canvis de nivell característics d'aquest tipus de sortida i amb un entorn familiar per a aquells que han participat en edicions anteriors. Tenint en compte la data de la marxa és molt probable que la Plana de Vic es trobi emboirada fet també altament característic de la geografia de la nostra comarca. El recorregut exacte es donarà a conèixer el mateix dia de la sortida."
Segons m'ha dit l'Òscar, la marxa és dura de nassos, jeje... i acostuma a constar d'uns 125 Km. Em convindria molt participar-hi. Seria un bon entrenament. Si arribo al dissabte amb una mica de rodatge amb els pedals automàtics, potser m'animo a fer-ne un tros. Tot més val que no perquè m'he de reservar energies pel dia 11: Matagalls-Vic.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Es clar que si Mariona!!.
Gaudeix de la sortida. Coneixeràs gent i t'ho passaràs bé. ves amb compta i sempre atenta.
Si són com les de aqui, estaran controlades i no deixaran que es dispersi el grup. Bé per a alguns, un rotllo per a uns altres..
Tu a gaudir, anècdotes i cròniques, val??
Un besote

robert mayoral ha dit...

és molt maca, jo he fet les tres primeres edicions, més que la duresa el que t'ha de preocupar és el fred!!!, encara que tu ja estaàs acostumada!!!

SANTI PONS ha dit...

iona,
si hi vas m'avises i m'hi apunto!

Unknown ha dit...

Buf per culpa d'aquesta marxa ara fa 3 anys, estic posat en el triatló, allà vaig connexier un sonat que feia IronMAN i que era de Granollers... va ser la meva perdició... "puto" Xavi!!! jejeje
Val la pena, durilla, trencacames, tal com diu en Robert el fred i la humitat de l'època és el pitjor...

TRI-CAS ha dit...

Mariona, lastima que este finde no podamos pero si viene Santi dale caña!!!!
Suerte y C2C!!!!

Anònim ha dit...

No puc!!! Llástima!!
Si vas, que segur que anirás jejejeje
Que vagi molt be!!

Ferran Vila ha dit...

No tindré ni les cames ni la bici a punt, si no seria una bona excusa per estrenar-la, llastima. Tinc colegues que hi han anat altres edicions i diun que esta bé, però que "carda" fred. Ja se sap, els de la costa... ;-)

SANTI PONS ha dit...

Mariona,
T'envio un mail i aixi ja n'anem parlant, això vol dir que hauré de fer bondat divendres al vespre :( jejeje ... Toni, cuanta más caña me den más intentos de hachazo te voy a poder dar en el Crono tour berguedà, jejeje

karli ha dit...

Que hi haurà calefacció durant tot el recorregut? si es que no... buscam!!!!!!!!!
Quina llebre vols per la mitja de mataró, quin temps voldries fer?

Anònim ha dit...

Niça té pujades. Uns 2000 mts desnivell, en comparació amb Lanzarote mes fàcil suposo que pel tema vents però per a fer-te una idea és com fer una Quebrantahuesos i desprès córrer una marató.
A jo es que m'encanten les pujades i dintre de lo dolenta que sóc és el que millor se'm dóna.
Un beso
R
P.D: Abans dels dos iron, jo vaig fer dos Balearman i un Home de Ferro a Eivissa, ho recomano, encara que això cadascun.

Mariona ha dit...

Imagineu si estava desconnectada d'aquest món, que no havia sentit parlar mai d'aquesta marxa cicloturista!!

SANTI PONS ha dit...

mariona,
has rebut el mail que t'he enviat?

Mariona ha dit...

Santi, sí que l'he rebut. Però pel que veig tu no has rebut el meu sms, jeje.

SANTI PONS ha dit...

Mariona,
35km/h de mitja minim eh,jejeje ... convenç al Karli de pujar, aquests de la costa no aguanten el fred, eh Karli?jejeje ...

Mariona ha dit...

Karli, ja ho has llegit oi? Vinga que farà un solet que ens torrarem! jajajjaja

karli ha dit...

A veure que passa amb els de la costa? mireu quan un es molt famós com ara jo, tots els temes d'agenda mel's porta el meu manager, que voleu que vingui a Vic per que la proba tingui una mica de prestigi? ho sento però tinc l'agenda molt plena per aquest cap de setmana, si voleu crec que per l'any 2009 queda algun forat i a lo millor podre venir... Visca la Costa del Maresme!!!

Mariona ha dit...

Jajajajjajajajajaj Karli, molt bo molt bo!!