La meva llista de blogs

23 d’oct. 2011

Cronoescalada del cremallera 2011


Foto: Triatló Fisiorutpujol


Feia mesos que no notava aquella pressió que se sent al portar un pitrall posat a sobre. El pitjor de tot ha estat quan he vist el talent que hi havia entre els corredors de muntanya que feien cua, aleshores he pensat: Què hi fa una "piltrafilla" com jo, aquí? jajjaja... Però quan s'apropava el moment de la sortida curiosament m'he relaxat i piiiiiip..... amunt que fa pujada!!! 

Si m'apunto en aquesta cursa no és perquè tingui dots d'escaladora (que no en tinc en absolut jeje) sinó precisament perquè no hi ha cap baixada, que és on més temps perdo habitualment per la meva por i falta de tècnica en el descens.

Aquesta vegada he sortit més calmada, controlant i reservant forces per la part final de la crono, que sembla que no però es fa molt llarga. I el resultat final és que he baixat el temps de l'any passat en 11 minuts!!!!!!!!! Temps final dels 7 Km i 845 m desnivell+: 1h 29 minuts. Estic molt contenta, encara em costa de creure... 

L'any que ve hi tornaré i rebaixaré novament el temps ja que crec que encara tinc un cert marge de millora.


Avui he vist moltes cares conegudes, gràcies simpàtics. Els guanyadors d'avui han estat Agustí Roc i Alba Xandri. Felicitats campions!! 


1 comentari:

pit i collons ha dit...

si es el millor que hi ha portar un dorsal!!!!!!