La meva llista de blogs

29 de des. 2007

4 dies per tornar a córrer

A partir del mes de gener és quan em van dir que podia tornar a provar de córrer. El dia 1 no, perquè tinc descans total però el dia 2 tornaré a començar de mica en mica. Així a simple vista no noto cap dolor al periosti, però caldrà veure com va la cosa en carrera. El dubte que tinc ara és si canvio de bambes i si les canvio, on hi vaig. Algú m'ha parlat molt bé de la botiga l'Aire de Granollers. Ara tinc unes Nike que les vaig escollir jo mateixa un dia qualsevol al Decathlon (ja ho sé, fatal). Tinc entès que per córrer són molt millor, per exemple, les Asics o les Mizuno. De plantilles ja en porto, i em van molt bé.
Per fi la febre ha començat a baixar i ahir divendres vaig fer 2 d'SPINNING + màquines. I avui dissabte 1 d'SPINNING + jacuzzi + bany de vapor + sauna.

7 comentaris:

SANTIAGO ha dit...

Mariona!! Millora't
Em feia gracia fer la Sant Silvestre Bcn amb tu! Un altre día.
Bon any nou!!
:)

NEMO ha dit...

Mariona gràcies per els teus comentaris. Has de cuidarte i molt sino la teva preparació és veura afectada. Sense el teu permís t'agregat a la meva llista de Bloggeires triatletes.

Si ho veus malament m'ho dius cap problema.

Ànim i bona entrada d'any.

Salut i bons aliments

Ferran Vila ha dit...

Això de les sabatilles és molt relatiu i cadascu te les seves manies. El millor es buscar un model que t'hi trobis agust i després no canviar-lo sempre hi cuant la marca que el fabrica el segueixi fent igula :-(.
Jo sóc super fan d'Asics, especialmet les Cumulus. Asics fa servir una mena de gel com amortiguació, jo trobo que es prou ferm per donar estabilitat i prou tou per protegir-te les cames del impacte.Nike no m'agrada gens la camera d'aire la trobo molt toba poc estable i que dura poc. Però com et deia, cuanta gent porta Nike?, la tira. Si portes plantilles busca unes neutres i ves a una botiga especialiste en el tema.
En fi, perdo per la "chapa" i sort amb la tria.

Oscar 1977 ha dit...

No et puc ajudar gaire en la tria de sabatilles, jo n'he portat de tot tipus i de totes les marques i no sabria que dir-te. Gràcies per animar-me a fer-me triatleta pero em ve massa gran el tema.

karli ha dit...

Doncs ànims que el dia del retorn ja està aqui mateix...
El tema de les sabatilles pots anar a molt llocs, precisament a l'Aire diuen que ho fan força be però jo hi he anat dues vegades amb dos amics i tots dos n'han sortit escaldats i mal assesorats! no vull fer mala propaganda de la botiga però els dos varen quedar molt descontents i es per això que t'ho dic...ara tambè es veritat que te bona fama...
Taqmbe pots anar a Barna, tens el Runnersworld que crec que son els millors, el Bikila, el Domingo Catalan...n'hi ha un mun...

Fran ha dit...

Hola Mariona, jo no porto cap comissió, però t'haig de dir que des de fa anys no em poso res que no sigui Asics, m'estimo molt els meus peus i desprès de les curses donen enveja sense cap ferida ni llagot. A Barcelona hi tens la botiga Runnersworld, a prop de Diagonal Mar, sempre m'han atès molt bé, et fan sentir amic i no pas client.

Mariona ha dit...

Santiago, la San Silvestre de l'any que ve no me la perdo! Bon any!!!

David, jo també t'he agregat. Bon any!!

Ferran, n'he sentit parlar molt bé de les Asics Cumulus. Però ja veurem.

Òscar, el 2008 has de debutar en triatló ;-)

Karli, m'hauré de replantejar si vaig a Aire o a Runnersworld

Fran, gairebé segur que demanaré unes Asics.

Gràcies a tots!