La meva llista de blogs

9 de juny 2008

Cada dia s'aprèn una cosa nova

Estic contenta perquè no he tingut gens d'agulletes de la marxa d'ahir pel Montseny! A tan sols 2 setmanes per l'ironman de Niça, inicïo avui la baixada en intensitat i volum en els entrenaments (allò que en anglès s'anomena "tappering"). En aquesta fase es tracta d'aconseguir que el cos assimili tota la càrrega que se li ha imposat en cada entrenament, que es recuperi i que s'arribi a un nivell de forma superior al que es tenia durant l'etapa d'entrenaments. Segur que aquestes 2 setmanes trobaré a faltar les tirades llargues... Avui he estat nedant a la piscina durant 1h 30' i he après a fer el viratge de canvi de sentit al final de la piscina per tal de poder nedar d'una manera el més continuada possible.

7 comentaris:

rogero ha dit...

pos jo encara no el se fer... pràcticament no sé ni nedar d'esquena! ja tinc feina per fer... ànims que això ja està aquí!!

Maria ha dit...

Mariona, ja te contestat el mail!!!

Mariona ha dit...

Rogero, no és necessari fer la tombarella, però és guai!

Maria, ok, jo tb te l'he contestat jeje

robert mayoral ha dit...

bueno doncs a disfrutar del tappering, ara ve lo millor...

SANTI PONS ha dit...

tapperinggggggggggg.... ets la meva idol! ens hem de veure quan ja siguis Finisher eh! cada cop anem pitjor de bogeries! petons guapa

Mariona ha dit...

Robert, no sé si el tappering és lo millor... a mi ja m'agrada matxacar-me jeje

Santi, una bogeria darrera l'altra, estem tots ben sonats

karli ha dit...

2 setmanes?aghhhhhhhh això ja està aquí tia!!! doncs que tinguis una bona baixada d'entrenos i felicitats per apendre a donar la volta, jo a vegades ho provo però gairebe sempre quan hem giro ja no tinc la pared per impulsarme!!un negat!!!