La meva llista de blogs

4 de jul. 2008

04-07-08: Matagalls

Avui entrenament de qualitat. Collformic-Matagalls-Collformic: 555 m de desnivell positiu. Pujada més caminant que corrent: 50 minuts. Baixada més corrent que caminant: 35 minuts. Ara tinc aquestes dades de referència, l'objectiu és anar-les millorant setmana a setmana i així de passada anar-me preparant per la duatló de Queralbs de l'octubre. Només m'he trobat un tio que l'he passat pujant, i un altre que baixava la muntanya corrent com un isard. Per altra banda cal dir que hi havia uns vedellets molt simpàtics :-)
Des d'allà dalt tens tens el món als peus. Tenim una muntanya extraordinària a prop de Vic i a vegades crec que no hi donem la importància que es mereix.

5 comentaris:

rogero ha dit...

mira, avui pq no he pogut però a partir d'ara ja sé on anar a preparar la muntanya. me'n vai a dormir que sinó demà se'm farà dur...

ORioL ha dit...

Mariona!!! si avui dia 4 era divendres!!! i a les 14:54h estaves encara a la feina!!

Canvi de lloc instantani o què??

jjajaja

Merci per tot!!

Mariona ha dit...

Rogero, ja ho saps! En bici fins a Collformic, transició i cap a Matagalls, jeje

Oriol, a les 6 de la tarda ja estava pujant, s'ha d'aprofitar el temps al màxim :-)

b. ha dit...

Ànims, que la duatló de Queralbs no és res per a una Ironwoman com tu. Nosaltres hi vam participar fa dos anys... quins records!

Una abraçada ;-)

Jordi ha dit...

La vista des del Matagalls és impressionant!! Has de provar de baixar per l'altra banda. És preciosa la baixada entre els arbres!! Un dia que et sentis capaç fes-ho. No t'arrepentiràs.