La meva llista de blogs

28 de jul. 2008

Com m'agrada la muntanya!

La muntanya m'agrada gairebé tant com la platja... Avui he tornat a pujar el Matagalls des de Collformic, salvant un desnivell d'uns 600 m. Les pulsacions em van a tope durant tota la pujada, cosa positiva, tenint en compte que últimament se m'han enlentit una mica massa. Per cert, no m'he trobat ni una ànima en tot a l'estona! Crec que és un bon entrenament perquè combino muntanya (travessa) amb running (a les baixades i als plans). Així vaig preparant la Matagalls-Montserrat i la duatló de Queralbs. La muntanya de l'esquerra és el Matagalls i la de la dreta és la que s'ha de pujar prèviament per arribar-hi.A punt d'arribar a la creu de Matagalls amb un dia preciós i amb caloreta. A dalt al cim fent les 1000 i una peripècies per aconseguir una autofoto amb el mòbil, utilitzant el temporitzador. Al fons es veu el Turó de l'home (si no m'equivoco...)
Respirant l'aire fresc dels 1700 m d'alçada. I a punt per tornar cap a Collformic corrent, aprofitant que fa baixada. Dimarts i dimecres toca bici de carretera. Tinc ganes de fer una bona pila de quilòmetres.

13 comentaris:

Víctor Gutiérrez ha dit...

Quan he vist el títol del post, he pensat que si fos del meu blog seria " no m'agrada la muntanya gens ni mica" jajaja Pateixo molt, però els beneficis que aporta són evidents. Així que de tant en quant, jo també surto a patir per la muntanya.
Sort!

Mariona ha dit...

Víctor, està bé fer una mica de tot, la muntanya reforça moltíssim. Salutacions!

Miquel Morales ha dit...

Mariona tot suma!!!!! Bona tria per l'any vinent!

Antoniu ha dit...

I jo que pensava que es tractava d'un isard fosforito... doncs es tractava de la Mariona!

Bon entreno amb altitud

ninu ha dit...

Quina enveja!!!! Tenir 1700 m de muntanya a prop de casa!!!!

Quina enveja!!!...... i quina pau i relax fer aquests entrenos.
Molt mes distret de llegir i veure alguns com: avui he arribat a 10000 ppm amb cadencia de 200 rpm i movent 50000W de potencia!!

Salutacions!!

Oriol Figuerola ha dit...

Molt bé això de fer running per la muntanya, admiro a la gent que feu duatló i traitló, ja que heu d'entrenar el "doble" i el "triple" que els que fem només ciclisme. Tal com dius, fote-li canya avui als pedals, i a seguir sumant.

Salutacions!

Jordi ha dit...

Veig que la preparació per la MM va a tota màquina!! Per ampliar horitzons i un dia que tinguis temps podries fer a més a més pla de la Calma, Tagamanent, Aiguafreda i tornar. Crec que son uns vint i pico kms...

Mariona ha dit...

Miquel m. per l'any vinent també hi podria sumar l'IM de Frankfurt, però encara no el tinc clar!

Miquel, ja m'agradaria pujar les muntanyes com els isards!

ninu, queda a mitja horeta de casa, no està malament.

Oriol, jo us admiro a vosaltres per tan bé com pedaleu!! Avui canya als pedals, tinc un mono de bici impressionant!

Jordi, no és mala idea. També havia pensat que si un dia em vénen a deixar a Collformic faré la Matagalls-Vic!

b. ha dit...

Sense cap mena de dubte, bon entreno, Mariona!

De cara a la duatló de Queralbs, també podria estar bé fer el Puigmal en Btt (que es corona amb la bici al coll). Nosaltres hi vam anar l'any passat, pujant per la vessant de Dòrria i baixant per on abans feien pujar la duatló, fins Fontalba on es trobaven les transicions. Si t'hi animes, fes-nos-ho saber! ;-)

Salut a dojo, IwM!

Anònim ha dit...

Mariona Graçies per el Link dels videos.
Saps si es poden descarregar??
Una abraçada

jose luis ha dit...

hola, avui he entrat per primera vegada al teu blog, i la veritat és molt interessant. Sobretot pq m´estic reflexionant passar a fer triatlons, tens algun consell per a començar?

Jordi ha dit...

Bé, bé. Del que es tracta es que avituis a caminar les cames!!

Anònim ha dit...

Es curios,visc aqui a la vora i com a molt he pujat al Pla de la Calma,Font de la Pomereta i mai al Matagalls,tindre que probar ho,veiem les fotos,en sembla que val la pena,bones vacances...