La meva llista de blogs

11 de jul. 2008

1r pas: Aconseguir inscriure's!!

Ahir dia 10 de juliol es va obrir el període d'inscripcions de la Mm 08 (http://www.cegracia.cat/mm08). Preveient el que passaria em vaig apuntar a primera hora del matí, aconseguint així el número de marxador 78 i l'hora de sortida 17.31. A la gent que ha intentat inscriure's a partir d'avui li ha estat impossible perquè a la web apareix un error, probablement causat pel volum de gent que intenta entrar-hi. Però no us rendiu, que segur que ho aconseguireu!!!! Entrenament dijous -> 1,5 hores de natació i entrenament divendres -> pujada a peu a Matagalls. Tot això sense perdre de vista les activitats que s'aproximen: 20 juliol -> triatló sprint Barcelona (http://www.triatlosprintbcn.com/) i 27 juliol -> travessa de l'Estartit (http://www.cnestartit.es/travessia/)

5 comentaris:

rogero ha dit...

eiii, pima pam, ets una sprinter, ho clitxes tot a la primera, jeje. jo no puc venir a la matagalls-montserrat. ja haure començat la lliga i haure de delimitar mlt b els dies q falto sino em fotran fora. això si, la travessa de l'estartit és meva!!!!! no us oblideu de mi quan us apunteu e!

karli ha dit...

No et perds ni una tu!!!
Ei que a Barna ens tenim que coneixer eh!!!!!!!!...d'un cony de vegada!!
Quan es el tema akest de l'Estartit?Felicitats crackkkkkkkkkk!!!!

Mariona ha dit...

Rogero, tranki que t'apunto a la travessa!!! I també al dinar de després! jeje

Karli, la travessa de l'Estartit és el 27 de juliol, t'apuntes o que? Va vinga que són 1500 metrillos de res jajjaja. Ens veiem a barna!! :-)

almi ha dit...

ja tens rao ja, ens veiem el dia 20 a barcelona!!

Jordi ha dit...

El millor que has pogut fer. Tens la mateixa hora de sortida que nosaltres l'any passat. Un consell: apreta força fins a Aiguafreda, ja que la baixada aquesta és molt tècnica i estreta i es fan taps. Evita'ls com sigui!! L'any passat vam anar bastant forts i vam arribar a fer un bon temps!

Ah!! Aquest any és novetat el que t'assignin l'hora per internet. Per aconseguir les 17:31, va haver de pujar el Jaume a primera hora del matí a Collfornic a fer cua!!