La meva llista de blogs

16 de jul. 2008

Qui guanyarà el tour?

A aquestes alçades i amb un tour molt obert, encara és difícil saber qui guanarà però intueixo que podria ser Menchov. A l'escalada a Hautacam se'l va veure sobrat i reservant forces. El de Rabobank és un especialista en passar desaparcebut i deixar que altres assumeixin la responsabilitat. Corre amb calculadora. Diuen que en el seu cervell s'ajunta matèria gris i gel. A més té "estilasso".

11 comentaris:

Jordi ha dit...

Apunta'm Menchov a mi també!! Per què l'Indurain ja no córrer, no? ;-)

Maria ha dit...

Nena, es impresionant, encara no he pogut fer la inscripció de la M-m! mira, crec q passo i aniré a fer l´olla de Nuria!

Anònim ha dit...

CREEECCC QUEEE GUANYAREEE JOO PERQUÈÈ PORTOO UNN COLOCOOON QUESSQUE

Ferran Vila ha dit...

Jo les apostes no les encencerto mai, però també tiro cap a Menchov, encara que una vegada descartat Valverde m'agradaria que guanyes Casero, en canvi el que vec mes peix encara que vagi lider es a Evans, no te equip y em sembla que les 3 setmanes se li faran llargues. De tota manera em sembla que sense Valverde, de cara a la genral veurem una cursa mes tàctic, sense atacas suicides i amb molt "pinganillo" conservador del directors...bé si us hi jegueum cuartos no em feu ni cas.

Mariona ha dit...

Jordi, l'Indurain està jubilat jeje

Maria, diuen que hi ha més dies que llangonisses però sempre fan coincidir proves guais al mateix dia...

Anònim, primer prova de caminar seguint una línia recta a veure si ho aconsegueixes!

Ferran, no ens hi guanyem quartos, pensa que estem en crisi! jeje

karli ha dit...

Que guanyi el que tingui que guanyar, total als dos dies tindrem sorpresa...n'estic fart de tants tramposos que tiran d'EPO, no en vull saber res mes de cap competició de ciclisme!!!fart fart i fart!!!i no estic dient que tothom vagi d'akest pal, el que passa que es un no parar...que guanyi qui vulgui però que despres no ens surtin amb cap sorpresa...

van krujem ha dit...

yo creo que ganara el mejor, jajajaj bueno mi favorito es ricco, porque en los alpes dara espectaculo y picara tiempo para ir a la crono tranquilo, viva el ciclismo de ataque i valiente, evans no tiene equipo para controlar y es un correrdor cobarde en el sentido de que nunca ataca con fuerza y valentia como ricco, viva ricco!!!!!!!

Furacán ha dit...

Pues yo creo que ganará Sastre, más que nada por el equipo que tiene alrededor. Siempre está entre los buenos pero parece que le falta algo para ser campeón, a ver si este año.
Y ojo a Pereiro, que lo veo muy bien y me parece que lo volverá a intentar. No ganará pero puede dar algún susto.

Saludos!

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Carlitos Sastre...Menchov sempre te el seu dia dolent i si el Sastre està allí se´l menjarà pq és molt regular. Ademés ja li toca, potse es l´última oportunitat q tindrà. Si Pereiro te un Tour, Sastre en mereixeria 3 ò 4

Mariona ha dit...

Karli, això del dopatge s'exagera massa!!

Van Krujem, Ricco està fet una màquina. És un bon escalador, ja veurem si és prou valent i sap atacar quan toca! Un saludo y a tope!!

Furacán, és cert, CSC tenen un bon equip. Sastre mereixeria guanyar i Pereiro té cops amagats jeje

Pluriesportista, podria guanyar Sastre, l'altre dia pujant Hautacam se'l va veure força bé!

Ferran Vila ha dit...

Ostres, he dit Casero, sempre em comfong, volia dir Sastre. Riccó em semblava una mica verd per la general pero un cicliste espectacular, al fina a sigut un dels tremposos. Sempre igual avui no he tingut ganes de veure el final d'etapa. Com diu el Karli estem farts de decepción.