La meva llista de blogs

14 de jul. 2008

Subparcials IM Niça

Feia dies que estava buscant els subparcials de l'ironman per internet i no els trobava. Finalment avui el David Vergés molt amablement me'ls ha fet arribar. No és que n'hagi de fer massa cas però em fa gràcia analitzar-los alt per alt i treure'n algunes conclusions.
NATACIÓ: Segona volta lleugerament més ràpida que la primera. Devia ser per les ganes que tenia de sortir de l'aigua. Resultat acceptable tot i que hauria pogut esgarrapar 5 o 6 minutets.
BICI: Promig de 22,2 Km/h que per la calor que feia, el desnivell que hi havia i els pocs Km que he fet en bici des de sempre (4000), el dono per aprovat. Un aprovat justet, però al cap i a la fi, aprovat. A la bike split 3 és on vaig tenir la gran davallada física i mental, amb "pàjara" inclosa. Tinc força marge per millorar.
CÓRRER: Patètic promig de 7,1 Km/h a la marató. Seria un córrer molt suau o pràcticament un caminar ràpid. És mig comprensible tenint en compte que es tracta d'un ironman, però millorable, molt millorable. Sens dubte, és la meva assignatura pendent. Hauré de fer molts molts deures si vull millorar-la.

12 comentaris:

Xuminu ha dit...

suposo que no et consolarà, però per mi, tots els finishers ja teniu un merit increïble i, només per arribar a plantejar-se participar en un Iron, ja s'han de tenir més collons que el cavall de Sant Fernandu...
Així que ànims i temps al temps... que tot arriba!!!

Gràcies per passar-te pel meu blog i deixar-ne constància... sempre s'agraeix la visita dels "Pro's" jejeje

Pau "Xumi"

PD. És ben bona la selecció musical del teu blog

NEMO ha dit...

Millorar sempre estem a temps, lo important és no perdre la confiança en un mateix.

Ànims

Ramon ha dit...

Ei, que vares nadar més ràpida que jo, punyetera.
El millor de tot és saber que tenim mooooolt marge de millora, no et sembla?

rogero ha dit...

oi tant! mira, el primer ja el tens al sac! ara ja pots proposarte nous reptes tot i que acabar sempre és el principal en un iron!! benu guapa, vai a la platgeta!!

Tr3sk ha dit...

Wapiii, ja et donaré consell per anar a 6,3km/h..jajajaja.. mi velocidad cruceroooo en las carreritas!
T'espero el diumenge, ehh!

Oscar 1977 ha dit...

Doncs mira per on, Gemma mai ha fet una marató però ha arribat a córrer a 4' en una mitja (però ja fa alguns anyets d'això), i tu ja en tens una de marató, cosa que ella no. Perque no feu un megamix i us acopleu? Segueix disfrutant de l'èxit d'acabar un IM!!!!!

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

En l'anàlisi t'has deixat les transicions, et vas passejar ben bé, aquí pots millorar 15 minuts segur

Moltes Felicitats!! l'objectiu principal és ser Finisher, i ho vas aconseguir. Vas sentir alguna cosa especial recorrent el teu cos els últims metres abans de meta?

Jordi ha dit...

Mariona, endavant! Ha estat el primer Ironman, però de ben segur que el segon serà molt millor!! Ara ja li has començat a agafar el gustet!

Mariona ha dit...

Xuminu, gràcies pels teus comentaris!! Estem en contacte.

David, tens raó. A topee!!

Ramon, si si això de tenir marge de millora està bé perquè dóna motivació!

Rogero, aprofita la platja tu que pots!

Eva, ens veiem el sunday :-)

Oscar, a mi no m'ho sembla que hagi fet una marató, va ser més aviat com una "caminada" jeje

Kevin, tens raó em vaig deixar de fer un comentari sobre les transicions, i mira que "salten a la vista"!!

Jordi, espero poder millorar en el segon!

TortugaVeloz ha dit...

Hey Mariona, 4000 kms aquesta temporada ? no em sembla poc, però no em queda clar si és desde que vas començar el Tri o només aquest any...No tinc referencies i m'agradaria sapiguer amb quin numero de qms et pots plantejar fer els 180 de un IM amb "garanties"...

Mariona ha dit...

Tortugaveloz, els 4000 Km són des que vaig començar el tri, ara fa 1 any. I específicament per l'ironman (des de maig 2008) són uns 3000 aprox. A veure si t'animes!

TortugaVeloz ha dit...

De moment en porto uns 3500 aquest any, suficient per el Half de Wiesbaden (Alemanya), tot i que hi han moltes pujades i ben fortes...per Frankfurt 2009 caldrà fer uns kms més, però ho aconseguirem, tu per segona vegada i jo per primera...Sort al Sprint de BCN !