La meva llista de blogs

4 d’oct. 2009

Duatló de Queralbs 2009

Avui a Queralbs s'ha celebrat una de les proves més dures de la zona. Ha estat la meva 2a participació d'aquesta duatló que sempre té baixa afluència femenina (per alguna cosa serà). Els 2 objectius que em vaig proposar s'han complert: acabar i, acabar en menys de 6h. El temps final ha estat de 5:13:43 vs els 6:04:52 de l'any 2008. He baixat 51 minuts!!! No m'esperava un resultat així. Amb els parcials (última imatge) es pot veure que he baixat temps en els 3 sectors però on més s'ha notat és en els 16 Km a peu. D'alguna cosa havia de servir tots els dies que m'he passat a la muntanya aquest estiu! Ah, i pel que veig l'spinning també té una certa utilitat jeje.
No es tracta d'una cursa que requereixi massa tècnica sobre la bici, més aviat resistència ja que el primer tram és de pujada constant, amb un fort desnivell per una pista ampla plena de pedres i que a mi sempre em dóna grans dificultats en el descens.
Després de deixar la btt a Fontalba, toca pujar el Puigmal, un tram que es fa dur i pesat doncs és tot pujada i en uns 5Km s'ha de salvar un desnivell d'uns 1000m. Passat el pic es baixa a la Vall de Núria, una baixada on es carreguen les cames de tan frenar i que aquest any l'he feta íntegrament trotant (res de caminar). Després de deixar enrere la Vall de Núria, ens dirigim cap a Fontalba. Aquest tram és més pla però comença amb una pujada que fa mal a les cames perquè hi arribes ja cansat. Finalment hi ha uns 5Km trencacames de puja i baixa que enguany he pogut fer tot corrent. Durant el lliurament de premis he tingut ocasió de parlar amb el guanyador, en Dídac Cuadros, un exciclista i ara un crack de les duatlons de muntanya. És un crack. El seu resultat, 2:44:22, parla per sí sol.
Conclusió: Ha estat un dia fantàstic i ja estic esperant començar a entrenar per la duatló de l'any que ve. L'objectiu serà baixar de les 5h!!

6 comentaris:

Mercè ha dit...

Apa nena ànims i a veure si ens veiem en algun duatló de muntanya i així ja et vas entrenant per l'any que vé.

Anònim ha dit...

enhorabona.....ja t'ho vaig dir que rebaixaries els temps...

jordimasfepesa ha dit...

Home amb la progressió respecte l'any passat segur que baixes de les 5 h!!!
enhorabona campiona!!!!

Maria ha dit...

Jeje....molt bé nenaaaaaaaaaaaa!

Noe SLopes ha dit...

Oeoeoeoeoe, eso si es una progresion, lo demas son tonterias!!!
Has visto como no hay sueño imposible?!?!
Un abrazo campeona!

Mariona ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris wapos/es