La meva llista de blogs

27 d’oct. 2009

Quants sets!

Quines coincidències! M’hi estat fixant i m’he adonat que molts dels pitralls que he tingut darrerament portaven el número 7 en alguna del les seves xifres. Aquests són alguns exemples: A l’ironman el 127; a la marxa cicloturista Terra de Remences el 617; a la marxa cicloturista Les Goges el 317; a la marxa cicloturista Terra de l’Aigua el 7; a la duatló de Núria el 370; a la mitja de St. Llorenç el 307.

I canviant de tema, ahir vaig anar al fisio i no puc descriure amb paraules l’insuportable dolor que vaig sentir amb els “massatges” a la zona tibial interna. Maleïda periostitis!

4 comentaris:

sina ha dit...

Nenaaa, voldrà dir alguna cosa aquests 7????
Jo una temporada també vaig patir molt d'un fort dolor que sentia a la tibia, peró va resultar ser una contractura molt profunda una mica més avall i que el dolor reflex m'he l'enviava a la zona de la tibia... En fi, espero que et recuperis aviat! Muas! Ah! I a veure si organitzem aquella "girls sortida", jeje!

Joan ha dit...

pot ser es que alguns de nosaltres tenim un número ques ens persegeuix, el meu és el 3; o pot ser només es que alguns ens fixem en aquestes coses i altres no

liki ha dit...

Buuuufff amb el mal que fa la periostitis!!!

Suposo que ja t'han dit que una setmaneta sense córrer i ja estarà curat. Per anar amb bici ja veuràs com no et molesta.

recupera't crack!

Mariona ha dit...

Sina, si si hem d'organitzar un gilrs training camp jajjaja

Sr. Lobo, si són només casualitats

Liki, molt de mal fa, això només ho sabem els qui ho hem patit, oi? Ja recordo que també ho vas tenir