La meva llista de blogs

6 d’oct. 2010

Cronoescalada del cremallera

Organitzada per la Vall de Núria i la Unió Excursionista de Vic, la Cronoescalada del Cremallera 2010, es celebrarà en motiu de la festa de clausura de la “Cursa del Camí Vell”. Aquesta serà l'última oportunitat de la temporada, tant per "estrenar-se" a la “Cursa Virtual”, com per intentar millorar la teva marca personal de la prova. En aquesta ocasió, també es correrà en format cronometrat, encara que amb l'alicient extra de que cada 30 segons sortirà un participant.
Data de la Cursa: 24 d'octubre de 2010
Recollida de dorsals: a partir de 8:30 a la Plaça del Raig (Queralbs)
Sortida: a partir de les 9,30 h a la Plaça del Raig de Queralbs. L'ordre de sortida es publicarà el mateix diumenge a les 9h. a Queralbs. Sortirà un corredor cada 30 segons.
Punts de Control:Pel camí trobareu 4 punts de control en els quals haureu de validar el vostre pas introduint el xip en el lector, que gravarà els temps realitzats. En arribar a Núria trobareu l'últim punt de control (Arribada) un cop validat el pas ja haureu acabat la cursa.És obligatori passar i validar tots els punts de control: Sortida + els 4 punts de control intermedis + Arribada per poder-vos classificar a la cursa.
Arribada: al Santuari de Vall de Núria
Distància: 7 km
Desnivell positiu acumulat: 848 m
Avituallament líquid i sòlid a mig recorregut i a l'arribada
A l'arribada - a partir de les 12 h - festa de cloenda de la cursa virtual i de la temporada d'estiu a Vall de Núria. Amb DJ Hector, pica pica, beguda, lliurament dels premis de la cursa virtual, sorteig de regals.