La meva llista de blogs

24 de març 2011

Contador es posa líder de la Volta a Andorra


En solitari i sense que ningú li fes ombra. Així ha creuat aquesta tarda Alberto Contador el cim de Pal. Vint-i-tres segons de diferència sobre Michele Scarponi i Levi Leipheimer i el mallot verd-i-blanc, que identifica el líder de la Volta, han estat les recompenses per al corredor del Saxo Bank en aquesta tercera etapa de la ronda.

Contador ha llançat un atac sec a cinc quilòmetres de meta. S'ha girat i només ha vist a la seva roda Leipheimer. Pocs metres després, el veterà corredor nord-americà ja no ha pogut aguantar el ritme del tricampió del Tour. Ha travessat la línia de meta i ha efectuat el tradicional tret a l'aire. Ha estat la tercera victòria d'etapa del ciclista des que va ser declarat innocent de dopatge per la Federació Espanyola de Ciclisme.

Sense arribades en pujada

Demà es disposa a iniciar la defensa del jersei de líder en la quarta etapa de la Volta del centenari que finalitzarà al Vendrell. Divendres serà el torn de Tarragona i dissabte, el de Mollet del Vallès, abans de la jornada final per un circuit urbà a través de Barcelona.

Encara que no queda cap meta en pujada, el conjunt Saxo Bank i el mateix Contador s'hauran d'esforçar al màxim per controlar la prova. "Intentaré aguantar aquest mallot de líder fins diumenge perquè la Volta és una prova d'un gran prestigi que no tinc al meu palmarès. Però queden quatre dies i no serà fàcil", ha dit.

Aquest dijous també s'espera una comunicació de la Unió Ciclista Internacional (UCI) informant si recorren o no davant el TAS (Tribunal d'Arbitratge Esportiu) l'absolució de Contador per part de la federació espanyola.

Font: El Periodico 24/03/11

1 comentari:

Marto ha dit...

Contador es el mejor pero esta temporada no le dejaran correr el tour .
Y APARTIR DE AHORA TODAS SUS VICTORIAS QUEDARAN EN ENTREDICHO.