La meva llista de blogs

6 de des. 2007

Club Natació Vic

Aquestes són les instal·lacions del meu nou club.La piscina no està gens malament.Aquí és on hi van els més petits i s'hi fan activitats dirigides com l'aquagym.La piscina de fora és on entrenen els que fan competició. És un luxe veure nedar els mestres! A l'estiu aquesta piscina és descoberta.El gimnàs també està força bé i hi ha vistes a la piscina. Això permet veure quins errors fa la gent quan neda i així millorar els propis errors. M'he adonat que hi ha poca gent que nedi bé.Aquesta sóc jo fent-me una foto a través del mirall del gimnàs.
Per pedalar una mica, sense passar fred.

8 comentaris:

Miguel Angel ha dit...

Hola Mariona! Molt xules les instalacions, sobretot les piscines. Ara toca gaudir-les fent bons entrenaments!

robert mayoral ha dit...

no estan malament! la piscina què és de 25 o de 50 m???'
si és curta sempre tindràs el pantà de Sau al costat de casa!!!

Mariona ha dit...

M. Angel, no està tan bé com Accura, però es fa el que es pot.

Robert, les piscines són de 25 m. Si no plou al pantà de Sau aviat no hi quedarà aigua. Aflorarà tota la merda que hi ha allà emmagatzemada, jeje. De piscina de 50 m tenim l'exterior del Club Patí Vic a l'estiu.

Anònim ha dit...

Hola Mariona, acabo de ver tu comentario en mi blog. Si me entero de algún sitio para alojarse con buenos precios y cerca de la salida lo pondré. Yo en principio viajo desde el miércoles 18 al martes 24 y así me tomo unas vacaciones. Mucha suerte en tu camino a Niza. Saludos!

Byk ha dit...

Hola Mariona , et veig per molt blogs de companys bloguers i m'he pasat pel teu també!! Si t'apareix bé et linko!! molt guapes les instalacions, ara l'altre dia vaig estar a l'accura i allò es increible!! Jo entreno a Amposta i hi ha el que hi ha!!

Noelia ha dit...

Mooooolt bona pinta!!! que pena que em queda namica lluny ;P Sort wapa!

karli ha dit...

Es veu força maco aquest club! segur que l'amortitzaràs en quatre dies amb les maxacades que et fots!! et fotaran pagar mes quan t'hi vegin tot el dia...
Mariona ves en conta amb aquest el Byk que es mes perillós que un virus d'ordinador!! no dona no es conya, es un crack, es el crack de les terres de l'Ebre!

Byk ha dit...

Ey Karli no em fotigues mala propaganda home!! jejeje bueno, gràcies per lo de crak però crec que estic més prop de "catacrak" que de crak!!