La meva llista de blogs

14 de des. 2007

Estic frissant...

Doncs aquesta és la paraula exacta, estic frissant per tornar a anar a córrer. Fins a mitjans de la setmana que ve no puc tornar-hi. Toca esperar i aguantar-me. El massatge amb tècnica de ganxos per la periostitis sembla que m'ha anat força bé i no m'ha sortit ni un blau. Em feia falta com l'aire que respiro. De natació estic portant uns volums que comencen a ser importants i de bici vaig fent el que puc mitjançant l'spinning, per anar-me mantenint. Així doncs de moment vaig fent natació i spinning però trobo molt a faltar el córrer. És com si em faltés quelcom per estar bé.
Dimecres 12: NATACIÓ 3000 m variats + SPINNING + SPINNING
Dijous 13: Màquines + SPINNING + SPINNING

5 comentaris:

Oscar 1977 ha dit...

Tot arriva Mariona...fins i tot la marató de bcn que pel que vaig estar tafanejant t'has apuntat per més de 4 hores. Doncs pensa que jo vull acompanyar a Gemmma a fer la seva primera marató i l'intenció es anar a 6' el km. Podriem fer un grupet maco....

karli ha dit...

tranquileta que ja podràs tornar a còrrer aviat, no t'esberis...
3000 de natació es tot el meu entreno de l'estiu passat per fer el B de Banyoles i tu l'has fet en una jornada...m'haurè de possar les piles una mica...
Tu la faràs la cursa del nassos?

Ferran Vila ha dit...

Buenas, tranquila que tot arriba, una mica de paciència sempre va bé.

SANTI PONS ha dit...

Mariona,
Ara al desembre vull anar fins a coll d'ares, t'hi apuntes? anirem xino-xano desde vic si vols sino tiro jo desde berga, ha de cardar una rasca alla a dalt, va parir!

Mariona ha dit...

Òscar, m'apunto al grupet de més de 4 hores, i si n'hi ha un de més de 5 hores, quasi millor.

Karli, finalment no podré fer la cursa dels nassos. Prohibit córrer fins l'any que ve...

Merci Ferran, la paciència és la mare de la ciència.

Santi, m'apunto a Coll d'Ares. No tinc ni punyetera idea d'on és, però té pinta de ser dur de collons, jeje. La rasca, amb 4 forros polars ni es nota!