La meva llista de blogs

26 de des. 2007

Necessito el sol

Com que no podré prendre el sol natural fins d'aquí a uns mesos, serà millor que torni a pensar en el sol artificial. Per què? Doncs perquè tinc les defenses baixes. Estic feta KO. El refradat no se m'acaba de curar i això és perquè necessito les vitamines que ens dóna el sol. Per posar un exemple, l'any passat que anava a solarium 2 cops per setmana, no em vaig refredar ni una vegada!

10 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Mariona,
Un remei molt bò és als estius banyar-te al mar,als hiverns llavors no et costipes ni a la de tres, anims amb el costipat i els entrenaments crack!

Oscar 1977 ha dit...

Com et cuides!! Ben fet!!! a mi també m'agrada aquest tema, però amb les criatures... de totes passades per l'hivern que vé vull fer-me una sauneta a casa...
Cuidat!!!

karli ha dit...

Som uns sol-dependents, i jo encara gracies que visc per aqui al litoral i tenim un solet prou bo aquests dies, però tu per aqui dalt...quin fastic!!! jo no hi podria viure...
Cuida't i a veure si passen 4 mesos rapidets i ens fotem en maniga curta aviat!!!

Jordi ha dit...

l'any que bé, t'acostes a La Baells, et fas una banyadeta relaxant amb nosaltres i tens els virus morts fins a renovar la vacuna al següent any ;-)

Fora conyes, descansa, recuperat i que tinguis una bona sortida i millor 2008 .. BONES FESTES.

Byk ha dit...

Aquests refredats que no marxen mai...són poqueta cosa però sempre estan per allí, costa que se'n vagin!! Una manteta , un got de llet ben calenta en mel i un bon Dvd!! Remedios de la abuela!! Bones festes i cuida't!!

robert mayoral ha dit...

ja veig que has tornat a recaure...això es un altre vici..jo ja porto uns dies sense anar-hi....i d'avui no passa!!!

Karpas ha dit...

Jo tendria que ir pero para quitarme las marcas ciclistas, je,je...

Ironcraig ha dit...

Collons Mariona estem igual, però jo porto un mes refredat demà vaig al metge, això no és normal...Ànims

javipobla ha dit...

Mariona a veure si acabes de recuperar-te d'aquest refredat que ja dure massa!Anims i a esperar que arribin millors temperatures.

Oscar 1977 ha dit...

Cuidat Mariona, i si pots ajudem en el meu nou repte!!!!