La meva llista de blogs

8 de juny 2008

Marxa del Montseny: duríssima!!

A l'avituallament de Santa Helena. Quin patiment de port!! Tot i que apareixen moltes marques comercials a la imatge, que consti que no rebo cap comissió de ningú jajajjaja
El dia es llevava un xic ennuvolat però finalment ha acabat fent un sol espectacular.

L'única ocasió en que he pogut llegir Big Mat avui, just sortint de Moià.
El primer pilot m'han avançat com una fletxa, gairebé no els he ni vist... He sortit 1h abans de l'hora oficial. Un marge de temps que psicològicament m'ajuda molt.
Una vegada a dalt la Pullosa, m'he posat a roda d'un grup d'uns 20 o 25 nois i he baixat amb ells a sako fins a Tona.
A dalt a Santa Helena, un espontani de l'organització s'ha volgut fotografiar amb mi.
Hi havia el David a l'avituallament i m'ha cuidat com una reina perquè no em faltés de res.
Amb el Xavier, més fresc que una rosa, ha quedat 4rt de la general. Un passeig per ell després de la matxacada dels 600 Km.
Bona organització, gent molt amable i una de les marxes cicloturistes realment dures: 3000 m de desnivell, 155 Km, en 7h 39' (nou récord de temps dalt la bici). He tingut el gust de saludar el David i la Meritxell que d'aquí a dues setmanes participaran, com una servidora, a l'Ironman de Niça. Per cert, sembla estrany, però tot i haver patit, demà mateix la tornaria a fer.

12 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

a tope campiona !!! cada cop més gas i millor.

gràcies per la fotito i espero que ens veïem algun altre dia ... i segueix així , al final tot tindrà el seu fruit .. per cert, la teva pregunta de granollers al final 31,16 ... i na fent.

records desde el baix montseny

rogero ha dit...

i jo... em sembla q dissabte que ve me'n hi vai!

Marc Masague V. ha dit...

Vaig descobrir aquest blog a través del d en Marc Rius, som conciutadans, ahir et vaig veure pujant collformic i deu nidó com hi anaves, l´enhorabona, i més per haber tirat tu sola tanta estona començant una hora abans

Salutacions Ebis

Mariona ha dit...

Xavier, ja t'ho vaig dir, a 32 de promig. Veus com no em vaig equivocar de gaire? Si és que et coneixo millor que ningú jeje. Una abraçada i encantada de tornar-te a veure.

Rogero, te n'hi vas? Explica, explica!

Marc, a Collformic encara anava mig bé però a Santa Helena vaig notar molt els Km acumulats (i més anant el 95% de l'estona sola). Se'm va fer llarguíssim! Salutacions.

Maria ha dit...

Nenaaaa....he vist el teu bloc a través del del Kel pq m´ho ha dit ell!
Ahir vàrem estar parlant mirant les classificacions de Les Rutes del Montseny...jo (maria) amb mallot de Rocabikes!
Al igual que tu, estic fent tirades llargues (en solitari) si vols quedem x pedalar a tope!!!! Em pots trobar: maria.vila@fraikin.es
Ah...i felicitats per ahir...la veritat es q va ser dur, pero el paissatge...impresionant!

Jordi ha dit...

Lo de Big Mat és per alguna cosa?

Marc Masague V. ha dit...

Sta Helena es fa llarguíssim la facis sol,acompanyat o amb cotxe i més que no va ser el cas si acabes coronant el Turó.
A la Maria si anava vestida del Roca Bikes la vaig veure al principi de St Feliu que l´empaitava el Sr.Friki per dir-ne d´alguna manera del Montseny amb cabell gris afro i camisa de botons a quadres! Tot i ser de Roca Bikes i jo anar vestit de Basolí a la pròxima us saludo!

Salutacions Marc

Mariona ha dit...

Hola Maria. Ei, ja et coneixo!!! Quina gràcia que m'hagis escrit. Gràcies Kel. Doncs jo encantada que sortim un dia a pedalar perquè no coneixo gaires noies ciclistes! Però no sé si et podré seguir perquè a tu se't veu molt forta. Vinga, estem en contacte. Una abraçada.

Jordi, doncs sí, el Big Mat és el patrocinador d'un equip ciclista molt bo ;-)

Marc, en vaig veure molts de vermells del Basolí. I aquest friki de la camisa de quadros també participava a la marxa? Crec que ja el vaig veure! Salutacions

Marc Masague V. ha dit...

Jaja si que participava si, ja fa anys penso,no se si comentaven que aquest any han aconseguit que es posés el casc, em sembla que viu perllà dalt al Montseny i deu baixar a comprar el pa a Gualba pq. el paio està fortot i deu menjar pa calent cada dia :)

NEMO ha dit...

Mariona quina pasada de cursa. Vaig patir molt, però ara se q Nice està aki mateix y podrem superar-ho.

Encantat de conèixet personalment amb el teu traje DISCOVERY.

ànims

van krujem ha dit...

no fui a la marcha y no por estar cansado , nos fuimos de borrachera y acabe con un torta, habia que celebrarlo, muy bien , te estas portando como una auntentica sufridora , lo bueno es que acabas todo lo que empiezas, eso te ira bien para el gran prueba, tienes que acabarla como sea porque eres una xintxeta, un saludo y tope!

Mariona ha dit...

Marc, quin personatge més friki, vaig flipar quan el vaig veure amb la camisa de quadros oberta, la barba i els cabells sortint per fora del casc, jajjaja... Em va passar poc abans d'arribar a Collformic. A part d'això tinc moltes altres anècdotes per explicar d'ahir, m'ho vaig passar de conya! jeje

David, però que maco és patir oi? jeje... Som una colla de massoquistes! :P

Miguelito, vaya fiestecita que os montásteis, bueno ya está bien, hay que hacer un poco de todo en la vida! La intención es acabar la gran prueba pero ya se verá...