La meva llista de blogs

5 d’ag. 2008

05/08/08: 100 Km a 36,5ºC

Amb el patrocini de Petrocat... jajajajjajaEstem en plena onada de calor però això no és cap excusa vàlida per no treure la bici a passejar. És cert que ha fet calor, però s'ha aguantat bé perquè era seca i pràcticament no he suat. Tot i així no exagero si dic que m'he arribat a prendre fins a 4 litres d'aigua en les 4 h 10 minuts que he estat pedalant. Tinc molta set, no puc fer-hi més... He passat per Tona, Seva, La Fullaca, St. Julià, St. Marc, Sta. Eugènia, Vic, Gurb, La Guixa i Sta. Eulàlia, i així anar donant voltes fins a completar 100 Km i arribant pràcticament de fosc per la recta final de Gurb i amb el vent en contra.

11 comentaris:

b. ha dit...

Molt bona sortida, Mariona!!!

Jo crec que haries d'enviar la foto als de Petrocat, a veure si cau un grup nou o quelcom per l'estil.

Ei! Si algun dia organitzessim una brevet sense masses pretensions pel Priorat-Baix Camp, t'hi apuntaries al bombardeig? És que fa un parell de mesos que em ronda pel cap... Però, no sé, ho hauré de madurar una mica més. Són coses que no es poden muntar a la lleugera!

Vinga, a seguir així! Si no hi ha res de nou, per aquí farem sortida llargueta demà! Mentre ens quedin fonts de les bones... ;-)

Una abraçada

LEO ha dit...

Ei...
Hola Mariona...
Més d'una vegada he visitat el teu Blog...Vaig veure que estabes a Nice...Molt bé...
L'amy que ve tenim gran objectius...Enhorabona per Frankfurt.Ho passaràs genial. Jo aniré a NIce una altre vegada per estar al costat del meu germà que debutarà allà.
Continua amb aquesta energia que hi han molt poques dones com tú...
Una abraçada molt forta.
Leo Rico

Jordi ha dit...

Caram, veig que t'has pres seriosament això de superar els 5.000 km!!
Si no has suat vol dir que no t'hi has esforçat!! jejeje És broma!!

van krujem ha dit...

joder cuantas veces he llegado a casa de noche, ahora ya me he acostumbrado a salir por la mañana, pero antes sacaba tiempo para entrenar, acabo de llegar de la piscina y hecho 500mtrs en total, esto va bien, bueno tendrias que levantar un poco el pie, no es bueno salir con tanta calor, un saludo

Mariona ha dit...

Bea, ja estic veien un nou equip al tour de l'any que ve: PETROCAT jajjajaa... Això de la Brevet és una idea xula però no sé si tinc el nivell suficient per participar-hi! Una abraçada.

Leo, gràcies pels teus comentaris, la veritat és quan vaig llegir la teva crònica de l'IM de Niça se'm va posar la pell de gallina. A seguir així crack!

Jordi, no no és broma. M'hauria de matxacar una mica més jeje

van, ya le has pillado el truquillo a la natación. Si haces 500 seguidos, también puedes hacer 1000 o 1500. A seguir así y a topeeee

b. ha dit...

Es clar que tens nivell!!! I, més que una competició, ens ho prendriem com una sortida de qualitat amb els amics. Si t'imposa menys, li canviem el nom i enlloc de Brevet li diem "Volta pel Priorat-Baix Camp". Què tal així?

La idea seria passar una bona estona donant pedals per carreteres poc transitades i plenes d'història. Quelcom sense masses pretensions però mínimament bé organitzat.

Tampoc seria per ara mateix; necessitaré temps per a traçar un bon recorregut, calcular qm, temps en ruta i hores de llum, incloure alguns avituallaments i controlar on trobarem punts d'aigua...

Seguiré donant-l'hi voltes i quan el tema vagi agafant forma t'aviso, OK??? Podria ser molt guapo!!! ;-)

Vinga, no m'embolico més. Salut a dojo!

Ferran Vila ha dit...

Uff, calor encara sort que a Vic per la nit deu refrescar una mica, aquí portem dos nits sense dormir i amb la bici quant tornes y creues la serra de Marina cap al mar et fot una bofetada de calor insoportable.
Aquestya xafogor es dolentisime per entrenar.

david malmeto ha dit...

Mariona, ostia, para un poco y deja algo de asfalto "pa" los demás. La verdad es que para la calor que pega, 100 kms están muy bien y no hace falta hacer muchos más. Cuando baje un poco la calor ya habrá tiempo de subir los kms. Supongo que harás el tri del 5-O. Lo que nos vamos a reir con el Miguelito. Meterse en el agua lo veremos. Pero ¿logrará salir?.
Y tú, Miguelito, ya me he enterado que vas por la carretera de Caldes a 60 por hora. Seguro que detrás iba un escayolao. Ojalá los de triatlón te saquen los ojos, y entonces ¿a que deporte te vas a ir? porque el ajedrez ya lo tengo pillao, cabrón.
Saludos

XAVI NOVELL ha dit...

que et trinquis 9 litres d'aigua està molt bé, però que omplis de gasofa la burra nanai de la xina, he?
vinga a suar la gorda i gas per la plana!!!

salut i collformics per un tub.

van krujem ha dit...

mariona ya veras mi estilo propio, hoy he ido otra vez,

david te voy a sacar los ojos y no voy a tener piedad , he comprado una muñeka inchafle para que me acompañe en la natacion, jajjaja va ha ser un reto salir del agua vivo, como nos vamos ha reir y ya veras , cabron!!!!!!!!!

Mariona ha dit...

Bea, li pots dir com vulguis, però quan vegis com pedalo fliparàs de "lo lenta" que sóc!!!!!!! En tot cas, feu-me un recorregut facilet adaptat a mi jeje... Una abraçada, i merci

Ferran, el que té de bo la Plana de Vic és que no hi fa tanta xafogor i a les nits refresca una mica. Salutacions!

David, hay que aprovechar los dias de calor porque en Vic cuando el frio aprieta es imposible salir en bici! Nos vemos el 5-O, lo pasaremos genial. No veas la que se va a liar!!! Prepara unas cuantas cajas de munición para limpiarnos el agua jajajja... Un saludo!

Xavier, no eren 9 litres!! eren 4. Collformics per un tub jajajja molt bo! Salut i continua arrancant l'asfalt de les
carreteres.

Van, la que se va a liar el dia 5, no lo quiero ni pensar... No hace falta llevar inflables, el mar estará lleno de medusas jajaja