La meva llista de blogs

13 d’ag. 2008

Nou récord de (pocs) Km en 1 dia: només 7!

Així de ben preparats estàvem avui Miguelito, Maria i Mariona disposats a fer Km en bici. Però just quan acabàvem de sortir de Granollers, la meva roda punxada. Horror!!!! No tinc recanvi, ni manxa, ni la més mínima idea de com es canvia... Sort que aquesta vegada anava ben acompanyada. Canvi de la càmara i cap al cotxe perquè la coberta està feta una merda i no aguantarà gaire tros més. En el camí de retorn nova punxada que confirma que la coberta està per llençar. Encara ha aguantat força la pobre... 5000 Km!!
Tots al bar a prendre una mica de vinostar. Potser no us n'heu adonat però el tio de la taula del darrera és un mosso de camuflatge que controla el que prenem jajajjajjaja. Cap a casa però abans la bici al taller on demano que em facin una revisió general, a més del canvi de coberta. En el diagnòstic cal afegir-li un desgast total de les pastilles de fre. No entenen ni com podia frenar en l'estat en que estaven. Me les han ensenyat i semblaven un paper de fumar! Està clar, necessito un curset accelerat de mecànica de la bicicleta!!!!

5 comentaris:

david malmeto ha dit...

Vaya entrenos que os meteis

Maria ha dit...

David....eres un puas!

van krujem ha dit...

omeloso
david , era una etapa para ti, se puede decir que he ido a tomar un cafe a granollers, jajajja mariona y maria un cero patatero , hay que llevar recambios , imaginaros que no llego a estar yo, que haceis? esque os sacan de la cocina jajajajajja, bueno ya quedaremos otro dia , un saludo y tope!!!

Mariona ha dit...

David, no comment...

Maria, lo mismo digo...

Van, qué haríamos las mujeres sin los hombres? PD: nunca he entrado en una cocina jajjajaj

ninu ha dit...

No saps canviar una roda!!!!!!!!!!!
No m´ho crec!!!!!!!!! Com pot ser que una esportista que ha fet un ironman!!!!! No sapiga canviar una roda!!!!!!!!!!!!!

T´hauries de castigar i canviar durant tot l´any les rodes dels teus companys!!!!!!!!!!!!!

O fundar una ONG: Punxades sense fronteres, i anar canviant les rodes a tots els ciclistes de la zona!!!!!!!!!!

Salutacions.

P.D: Bon entreno........