La meva llista de blogs

15 d’ag. 2008

Travessa de l'Ampolla: 3000 m

Divendres 15 d'agost. La bandera groga oneja gairebé a totes les platges de la costa de Tarragona. Pel camí ja notem fortes ràfegues de vent anant en cotxe. Així doncs a priori la travessa del Fangar a l'Ampolla pinta mogudeta jeje... A les 11 puntualment una barca patera microscòpica ens transporta a una centenar de participants fins a 1,8 milles de la costa. Saltem i ben aviat es dóna el tret de sortida. Com sempre deixo passar a tothom i començo a nedar tranquilament pel mar. Més que mar sembla la piscina d'onades de l'Aquadiver. És una autèntica lluita titànica contra les onades. Em vaig empassant glops d'aigua salada. Com sempre combino crol i braça, aquest últim em permet visualitzar millor la direcció que he de seguir. Més glops d'aigua salada, perquè el vent aixeca l'aigua. Em quedo completament sola i no veig cap nedador ni a davant ni als costats. Onades i més onades que vénen de cara. No estic cansada però una mica tipa de les onades. Em vaig apropant a l'Ampolla. Veig ja les 2 boies. M'acosto al final. Els últims metres són més fàcils perquè allà el mar està com una bassa d'oli. Arribo a la platja i em diuen que el temps ha estat de 1h 11'. Contenta. Aquesta ha estat una bona experiència pel que ens espera en els 6 Km de la Marnaton del dia 13 de setembre.A continuació un fantàstic dinar amb uns quants representants del Club Sonats, uns Gamilligueros i uns altres Antigamilligueros de nova creació jajajajja... Entre d'altres els conegudíssims Amstrong, Cancellara i Virenque. Ha estat un gran dia i una experiència molt recomanable.

7 comentaris:

Byk ha dit...

Mariona no habràs mirat be cap a darrera si no has vist a ningu , jo venia per alli!! jejeje , Enhorabona per la travessa i un plaer haverte conegut!! una abraçada!!

SanTiago Pons ha dit...

Vaia dia Mariona ... al dinar per oblidar, deus haver flipat, jejeje ... cada dia les fem i expliquem mes grosses! :-))) A veure si ens veiem a Olot!

Unknown ha dit...

Very good......

Robert Mayoral ha dit...

ha estat un dia molt divertit i mogudet, hem fet esport i hem rigut prou....ara bé lo millor el dinaret posterior...
La Marnatón serà diferent, tindrem més estona per disfrutar...jejeje
per cert tinc algunes fotos teves...

Miguel Angel ha dit...

Uff, al final et sortiran escames i brànquies: que si travessa de Sitges, travessa de l'Estartit, ara la de l'Ampolla, després la Marnatón...Passes més hores dins de l'aigua que els propis peixos, jeje

Mariona ha dit...

Byk, ha estat un plaer. Fins la propera crack!! Ahhh i a veure si t'animes per la Marnaton jeje

Santi, ja estic acostumada als dinars... mogudets jajaja

Bad girl, very good patates amb suc

Robert, gràcies per les fotos. A la Marnatón tindrem més temps per refrescar-nos al mar jaja

Miguel Angel, a la marnaton sortiré més arrugada que una iaia de 90 anys jajajajja

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

Ja comences a conèixer la zona de l'Ampolla, ara només falta pedalar i còrrer i ... quan et veurem a l'Ironcat?

Antigamilligueros? Explica, explica, el nostre honor ha set ultratjat?