La meva llista de blogs

27 d’ag. 2008

Zamora serà a la Marnaton de Cadaqués

Falten 15 dies per aquesta bogeria i la setmana passada només vaig nedar 2000 m, i aquesta setmana em fa mandra posar-m’hi, així que ho porto clar... He de nedar com sigui!! Per cert, a tots els que heu dit a l’enquesta que se’m menjarà un tauró, dir-vos que sou molt graciosos jeje
Font: Diari Sport 27/08/08 (traduït)

Entre els més de 200 inscrits per la primera edició de la Marnaton Cap de Creus – Cadaqués que es celebrarà el 13 de setembre figuren alguns il•lustres que no han tardat a aficionar-se a aquest nou esport. A l’excopilot de Carlos Sainz, Luis Moya, s’hi ha unit la presència de Marcel Zamora. El triatleta, amb un ampli palmarès en les dures proves “Ironman” (ha guanyat els tres últims anys a França; el 2006 i 2007, a Mònaco) i segon del món en duatló el 2005, participarà en el grup 6, els que tenen un temps de menys de 45 minuts per recórrer 3.000 m.

Tot i que com a triatleta, el seu fort és la carrera doncs procedeix de l’atletisme –va ser llebre del blaugrana Nacho Càceres a l’última Marató de Barcelona-, es mostra encantat amb la possibilitat de participar en aquesta prova. “La Marnaton ens ofereix una manera molt divertida de nedar al mar, que sempre és molt més atractiu que nedar a la piscina. A més, la Costa Brava és un paratge únic i poder fer aquesta travessa és un autèntic luxe per la gent que li agrada nedar”, va explicar Zamora.

Com a nedador avantatjat, també va donar alguns consells a la resta de participants: “Que siguin realistes amb la seva forma física i els entrenaments realitzats. S’ha de gaudir al màxim amb cada braçada, no sempre es té oportunitat de nedar en les condicions que ens ofereix la Marnaton”.

9 comentaris:

ninu ha dit...

Hola que tal!!!!!!

M´agrada donar consells i els accepto malament..... pero te´l donaré, i potser es bo i tot!!!!!!!!!!! je,je!!

Et queda molt poquet per la mega marnatona!!! La feina ja esta feta, recull totes les forces que puguis aquests dies, y arriva mentalment forta. Molt millor que cansada!!!!!!!
Pregunta-li a Zamora, segur que et dira alguna cosa semblant!!!!!.......... o no...

Salutacions!!!! Championa!!!

Maria ha dit...

Nena no li preguntis res al Zamora! tirali els trastos directament...jejeje!
Dels consells del ninu vigila...sempre t´enrreda!..jeje

Pel que fa a tu...pim pam mariona! ja ho saps...ànims!

ninu ha dit...

EEEEHHHHHHHH!!!!!!!!!!!! Que es això que sempre ennnnnnnnrrreeedoo!!!!!!! GGRGRGRGRHRHRHRHRHGRGRGRGGRGRGRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snif,snif.............

Pedro Hidalgo ha dit...

Tot i que la natació per a mi es tot un repte i gracies al David Verges he anat superant poc a poc, estic d´acord amb el que diu ninu. El traball ja està fet i el més important es arribar forta mentalment, crec que la visita al metge t´ajudarà. Pel tema de suplements jo també he de pendre algo de proteina pel desgast muscular, i he de dir que, personalment m´ha ajudat molt. Que tinguis molta sort en aquest gran repte.

Mariona ha dit...

Ninu, tens raó però aquests dies he de mirar de fer unes quantes piscines per anar agafant ritme!!

Maria, jajajajjajajaj... prou feines tindré amb arribar a Cadaqués!

Ninu, jajajajja... veig que hi ha bon rotllo... així m'agrada ;-)

Pedro, ja em diràs quin tipus de suplements prens!! Salutacions.

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

Sort que ho has traduït, perquè ho he vist al diari, i jo he llegit "la maratón de Cadaqués", quan hagueu de fer 42 kms pel mar veureu.

Potser m'animo i us vinc a tirar fotos.

Sort!!

robert mayoral ha dit...

doncs ja et pots possar les piles, si vols ja t'en deixo jo uns quants de metres, jejjee, que a mi m'en sobren....i demà la Baells, a tope!!

Anònim ha dit...

Hola Mariona, molt bona la cronica de Niça, es una pasada acabar un IM. Respecte a la Marnaton jo crec que encara et queda uns dies per fer alguna tiradeta llarga pero tambe es cert que el tema mental es molt important.

Mariona ha dit...

Kevin, a part de traduïr-ho, he corregit els errors jeje... A veure si ens veiem per allà!

Robert, podries fer 8 o 10 mil metres a la setmana per mi... ja no et ve d'una mica jeje, que vagi molt bé per la Baells!!

Ignasi, és una passada fer un IM, de veritat t'ho recomano!