La meva llista de blogs

14 d’ag. 2009

Això ja és massa

La Sílvia m'ha proposat participar els dies 3 i 4 d'octubre a la cursa a peu: Cavalls de Vent. És una cursa de muntanya de 80 km, en un màxim de 24h; de recerca dels límits del cos, de lluita per a dominar el cap, de carrera davant el més temut i implacable dels rivals: el cronòmetre. 5.800 metres de desnivell positiu que transcorren per boscos i fagedes del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Ha de ser preciós però no em veig capaç de fer-la. No em veig capaç. És com 3 o 4 olles de Núria seguides. És una bestiesa. No podria acabar!!
Per cert, he estat demanant consell per canviar-me el calçat de muntanya i he arribat a la conclusió que les millors Salomon de running són les XT Wings GTX.

6 comentaris:

david malmeto ha dit...

Que precisamente son las que te has comprado jajajajajaja!!!!!!

Mariona ha dit...

David, no encara no les he comprat, aquesta foto l'he trobat a internet jajjaja. Faig un número de peu massa normal (de noi) i estava esgotat...

Marc Calaff ha dit...

Bones! si que estàs muntanyera! Jo ara fa un any vaig fer Cavalls del Vent en 3 dies, i és una passada!!!! Si tot va bé enguany potser m'animo a fer-la en la modalitat de 36h... la cursa ja la veig més difícil (que no impossible) ara com ara. De les XT-Wings no sabria que dir-te però jo sóc partidari de no comprar-les en GoreTex, jo faig servir la mítica XA Pro 3D i la SpeedCross2 i per fer muntanya les XA m'han anat de fàbula! Només tens una manera de saber-ho, jeje! Salut!!

cesc ha dit...

Hey Mariona,perque jo tinc el Challenge de Calella el mateix dia i no puc anar-hi, pero em moro de ganes de fer un Ultra d´aquest tipus.Bueno, que vagi be i ja saps, a patir s´ha dit

Mariona ha dit...

Marc, ben mirat amb qualsevol d'aquests models que comentes segur que tindria una millora espectacular respecte les que tinc actualment. Gràcies pels consells!

Cesc, si, el dia 4 d'octubre hi ha totes les proves alhora: Challenge, Cavalls de Vent i Duatló de Queralbs (jo opto per aquesta última).

tito2 ha dit...

jo ting aquestesmateixes, i van molt be, pero ojo!!! que no s'et trenquin els cordons, perque no hi han recanvis o son molt dificils de trobar,