La meva llista de blogs

23 de maig 2010

Terra de l'Aigua 2010

Podria comptar amb els dits d'una mà les vegades que he sortit en bici aquest any però el cert és que se'm pot veure a totes les marxes cicloturistes jajajja... Potser és perquè tenia el convenciment absolut que avui patiria moltíssim, que a l'hora de la veritat tampoc ha estat tant. També hi ha contribuït l'haver sortit una estona abans que ha fet que anés acompanyada pràcticament durant tota la marxa, i això psicològicament ajuda molt. La idea era arribar la primera a Santa Helena per veure passar els corredors i així ha estat. Poc abans de la pujada a Fontmartina (i com puja!) he tingut una estona la companyia d'aquests 2 cracks. A Santa Helena és on s'han disputat el Premi de Muntanya
I anaven arribant ciclistes
I més ciclistes
I també xavalines, jejeje
I a partir d'aquí tot ha estat més senzill. Es passa per Santa Fe, Sant Marçal, Viladrau, La Fullaca fins que comença la pujada a Sant Hilari. És una pujada llarga i que no s'acaba mai més, tot i així, és on m'he trobat més bé. A Sant Hilari hi ha una pujada-trampa del 8% que si no la coneixes t'agafa per sorpresa. Aquí l'avituallament en qüestió on molts recuperàvem forces.
Finalment només queda la divertida baixada en direcció a Arbúcies i la pujada al Coll de n'Orri. D'aquesta manera, saltant-me el Coll de Riells, m'han sortit uns 115 Km. Ha estat un bon entrenament tenint en compte que aquesta temporada encara no havia superat els 100. L'organització, un deu i l'entorn fantàstic. M'encanta la comarca de La Selva.

A la tarda tenia pensat anar a la platja a prendre el sol però ja estava prou "rostida". Del sol no se'n pot abusar. Així doncs he optat encertadament per anar a casa a veure El Giro, on Basso ha fet una exhibició espectacular enfrontat en solitari les rampes finals de l'infern del Zocolan. És el millor!

Gas a la burra!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

Josep ha dit...

Oi tant q sembla ser el millor el Basso. Per mi abans que guanyi el Sastre prefereixo el Basso.
La Terra de l`Aigua,...Bé, ha estat bé. Als peus de la pujada final el cuenta marcava 30 ºC, quina caloreta. Però, se suportava.
M`agrada més la Remences llarga.
La baixada cap a Viladrau i fins a baix la carretra ppal és perillosa, amb corves sense visibilitat i q es tanquen molt.

Arcadi ha dit...

Enhorabona!
Bona matxacada de kms!
Sort que no surts.