La meva llista de blogs

27 d’oct. 2010

Mitjons de compressió

Sense dir marques ni noms, m'agradaria conèixer alguna opinió en relació amb els mitjons de compressió. N’hi ha per a tots els esports (atletisme, ciclisme, esquí ...) i sembla ser que eviten la sobrecàrrega, milloren el rendiment i la recuperació, i afavoreixen el retorn venós. Val la pena gastar-se 30-40 €, o és tan sols una “pijada”?

10 comentaris:

Unknown ha dit...

L'únic cert del tot és que abriguen i per tant es pot anar amb pantalonet curt, que provoca menor grau de "rozaduras".

XTB-XAVI ha dit...

Mariona, les utilitzo pels triatlons ...i funcionen molt bé!!

Records desde Hong Kong!

¨XTB¨Xavi.

Gerard ha dit...

N'hi ha de molts tipus, però jo he provat els de córrer (fins a sota genoll). Els he provat correguent i en bici de carretera, ja que sempre s'em carregaven molt els bessons, i em pujaven (rampa). El resultat ha sigut excel·lent, no fa miracles però sí que he notat que puc forçar més sense que els bessons s'en resenteixin tant.

Oscarjet ha dit...

A mi en van be quan porto molts kms i no noto tant els besons durs...en ivern ajuden a escalfar.Jo ja no puc sortir sense ells en tirades llargues o ivern.

albertbañeres ha dit...

Hola Mariona,
Al Juny en plena temporada de competició, vaig patir una petit trencament fibrilar en un bessó. Em feia molt de mal al caminar i a la feina em passo la jornada de peu, amunt i avall. No vaig duptar en anar a comprar unes mitges de compressió i em varen ajudar molt!
Gràcies a les mitges podia estar de peu tot el dia. I gràcies a un fisió que em possava magnetoteràpia en set dies estava competint de nou. Sense forçar a tope , esclar... Et puc dir, que van força bé. Son una bona ajuda si estas com jo, tot el dia de peu i necessites no carregar les cames. Jo tinc les de post- exercici per despres de l'esforç (només per dues hores) i les de tot el dia.
Fins aviat!

Roger ha dit...

Uiiii siii. Super útils.
Jo en tinc uns i sóc el 250 dels tris que faig ;p
I només cal que miris a les olimpiedes i tours i giros que tots els maratonians i equips pro tour en porte :)))))))
Res noia ;p

anrhick ha dit...

Força útils per tot el que comentes a l'entrada. Jo els utilitzo sobretot per còrrer i en tirades llargues o quan porto acumulat molts entrenaments de run. Després d'una competició també van bé per relaxar.

No sé si augmenten el rendiment, el que si que es nota es que els bessons no es carreguen tant i es recuperen abans.

Anònim ha dit...

jo en tinc uns i van be, però tampoc et pensis que notaras molta diferència.....son petits de talls que ajuden...
però jo no soc dels que me'ls poso durant l'exercici. Jo me'ls poso després, per recuperar.....
per cert, em sembla que no em van pas costar tant, diria que uns 25€ a Aresta.

sergio ha dit...

Hola Mariona, Jo com a corredor d'ultratrails i de maratons de muntanya t'haig de dir que a mi em van molt bé.
I sobre lo dels maratonians i ciclistes que no ho porten tinc la meva teoria; aquest mitjó evita el moviment del bessó i aquests professionals de l'asfalt tenen lo que jo dic cames de maratoniá es a dir cama molt prima. De totes formes si us serveix d'alguna cosa Killian Jornet si els utilitza.
Salut i Kms

Luigi ha dit...

Per mi hi ha hagut un "abans" i un "després". Patia molt de sobrecàrregues als bessos i ara ja no... A més a més, la sensació de portar "comprimits" els bessons et dóna confiança (hi ha gent que li molesta)
Jo porto medilast per asfalt i Salomon per muntanya. Pantorrilleres sempre