La meva llista de blogs

31 de gen. 2011

Duatló de Folgueroles 2011

Ahir diumenge, dia 30 de gener, va tenir lloc la sisena edició de la Duatló de Folgueroles, una prova corresponent al Campionat Nacional de Catalunya de categories i puntuable per al Circuit Català de Duatló. La competició estava organitzada per la secció de duatló i triatló del Vic-ETB i l'Ajuntament de Folgueroles.
Els guanyadors van ser Francesc Freixer, del CN Vic, i Silvia Pineda, del Club Triatló L’Eix de Navas. Hi van participar un total de 178 atletes. El ripollès Aleix Fàbregas, que competeix amb el Club Trialó de Sant Joan, va aconseguir la segona posició. Fàbregas només el va superar el vigatà Francesc Fréixer, l'actual campió de Catalunya. Per equips van ser tercers gràcies al 27a posició de Salva Barris i a la 60a d'Albert Bosch. A més, en categoria femenina, Mariona Càtedra va ser segona. El podi de Fàbregas a Folgueroles se suma a la victòria la setmana passada a Vallirana que li va servir per aconseguir el títol de Campió de Catalunya de 25 a 29 anys.