La meva llista de blogs

22 de set. 2007

Compte enrere: 9 dies!!

Com era previsible, ja m'he saltat el que tocava el 1r dia de la planificació. Tenia piscina, i he passat. Tot té una explicació: Després d'haver treballat i estudiat les opos (la constitució i el procediment administratiu són un pal), m'he ratllat i he perdut la motivació d'entrenar. Total, que no tenia ganes de fer res, només d'anar al gimnàs a fer petar la xerrada. I un cop allà m'he motivat i he acabat fent 2 classes d'spinning a alta intensitat. Les he apretat molt.
21/09/07:
SPINNING - 41' - 382 Kcal - 166 màx / 142 mig
SPINNING - 45' - 410 Kcal - 164 màx / 141 mig

4 comentaris:

robert mayoral ha dit...

la llarga distància és a tocar, una setmaneta i baixant......

SANTI PONS ha dit...

Tranquil.la iona! ja nedaras ja, pero les opos sobretot! llavors ja faras metros nedant... per cert, si et serveix de consol a tu les opos et coincideixen amb el B de Banyoles, a mi les opos em coincidiran si Déu vol amb Roth, ja que quasibé segur que canvio ironcat per Roth ja que n'hi van 6 de Berga i pot ser un espectacle .... anims per entrenar i estudiar!!!

TRI-CAS ha dit...

YA ESTAS EN LA LISTA DE LOS GERREROS!!!
VA HA SER UN FIN DE SEMANA GLORIOSO, DESCANSA Y MENTALIZATE DE LO QUE VAS HACER Y COMO LO VAS HACER YO SUEÑO CADA DIA Y VISUALIZO EL RECORRIDO ASI ME PREPARO MENTALMENTE!!!!
NOS VEMOS EL 30 Y A TRIUNFAR!!!!

Mariona ha dit...

Quines ganes que tinc que arribi el dia 30!!!!!!!!! :-)))