La meva llista de blogs

25 de set. 2007

Pel gimnàs

Tots els col·leges del gimnàs em diuen que he d'acabar el B tant si com no... Per aquí també em dieu el mateix. Tothom m'ho diu (excepte la meva mare, jeje). També hi ha la frase aquesta que diu: “Te podrás parar y a nadie le importará... pero tu siempre lo sabrás.” (John Colins). Buf, quina pressió que m'està entrant!!!!!
També em continuen insistint que em posi pedals automàtics a la bici d'una vegada per totes. Diuen que aniria molt millor. No entenen com puc fer tants Km en bici sense cales! Però jo tinc por de caure i de moment continuaré pedalant amb les bambes de córrer.
________________________________________________________
25/09/07:
CÓRRER - 45' - 400 Kcal
SPINNING - 1 sessió a tope - 42' - 410 Kcal

5 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Mariona,
i tant que l'acabaràs ... per cert, miraré de venir a visitar-vos encara que no hi pugui participar pel genoll.. :(

Anònim ha dit...

Evidentment que acabaràs, i molt bé que l' acabaràs. No en tinguis cap dubte.
Ni se t' acudeixi de utilizar pedals automàtics el dia de la competició si no ho has probat abans.

;-(

Anònim ha dit...

No,no, no, no, no, no, no,no,no,no,no,no,no,no,no,no,no,no,no,no y NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!.
Tu i jo, petita meva,haurem de fer una xerradeta. Ja et pots anar avui horabaixa a Esportisim o sa primera tenda de bicis que tinguis a prop i et poses cales, ja. I la historia de caure, com totes maca, qualque dia cauràs amb elles o sense. Quant antes millor.
Avui te les poses, si les vols fluixes per començar, no tindràs problemes, surts de la tenda, i tranquil•lament puges, proves primer amb un peu i desprès l’altre. Ja està.
Si caus, es desenganxen de seguida, no et preocupis.
Fdo: una que ha tingut un munt de caigudes i un atropellament de cotxe.
Demà les vull veure.

Rafael Jiménez ha dit...

Mariona,

yo sí te aconsejo los pedales automáticos para la bici, pero no para el B de Banyoles, ya que hay que probarlos antes y hacerte con ellos (sobre todo al parar y bajarte de la bici).

Muchos ánimos desde el sur.

Mariona ha dit...

No tinc pas temps de comprar-me pedals automàtics + sabates amb cales, i de provar-ho abans de diumenge!! Aniré amb bambes com una "piltrafilla".