La meva llista de blogs

3 d’oct. 2007

Dia 14: debut en mitja marató

Vist que m'ha sorgit un compromís el dia 7 i que no podré anar a la tri de Bcn, la propera bestiesa que faré serà intentar acabar una MITJA MARATÓ, de la millor manera possible. El lloc em va força bé perquè em queda prop de casa, Roda de Ter. M'agradaria molt baixar de 2h.
______________________________________________________
Ahir, 2 classes d'SPINNING. Quina calor que feia a la classe, tots vam quedar fosos!!

10 comentaris:

Ramon ha dit...

Allà ens hi veure'm.
Espero compartir una altre trobada amb bici, ens hauriem d'ajuntar els de la comarca per compartir algun entreno no et sembla?
Salut

Mariona ha dit...

Doncs estaria molt bé. Potser també s'hi apuntaria en Josep Maria. A veure si anem buscant gent i aconseguim fer un bon grupet en bici :-))

josep-maria ha dit...

Hola Mariona,
Jo vaig debutar en aquesta mitja fa una pila d’anys, al 1993, i va ser amb aquesta mateixa mitja que vagi tornar a l’activitat l’any passat, després d’una llarga travessa desèrtica.....

Aquest cap de setmana(13-14) però, estaré fora i per tant .... no em veureu a Roda.....

A mi em sembla bé quedar plegats per fer alguna tiradeta llarga en bicicleta.... Cal dir que vivim en una comarca amb moltes possibilitats ....perdre’s pel Lluçanès, treure el nas pel Cabrerès per poder veure la Garrotxa....

Així que......podeu contar en mi....

Anònim ha dit...

Després de la "matada" del cap de setmana passat, una Mitja serà una passejada. Trobaràs a faltar l' escalfament de la natació i la bicicleta.
Jo finalment no aniré a Roda de Ter, aquest diumenge corro a Sant Cugat la primera Mitja de la temporada.

karli ha dit...

A aquestes alçades tu no pots dir que fer una mitja marató es una animalada, practicament ja en vas fer una el diumenge corrents.
No l'hi perdis el rspecte a la mitja, però no pateixis gaire que ho faràs de sobres, a veure si pots baixar de les dues horetes, jo crec que si pots fer-ho...

SANTI PONS ha dit...

iona,
bestiesa?que va, com diu el gorka això serà una passejadeta, ja ho veuràs ... la tendinitis ja es va curant,de mentres vaig nedant,la setmana que vé vull creuar la baells que fa 4800 de llarg així que ja veus, n'ha aguantant com es pugui, jejeje ... anims crack!

Mariona ha dit...

Resum participants sortideta en bici:

Ramon
Josep Maria
Mariona

A veure. Qui més s'hi apunta?? També s'admet gent de fora la comarca. Ja us farem de guies ;-) Si cal obriré un fil nou a corredors.cat, per buscar gent, jajajajja
____________________________

Gorka, a veure si serà veritat i trobaré a faltar l'escalfament previ de natació + bici, jeje.

Gràcies Karli, ho intentaré.

Santi quina matada 4800 m nedant per la Baells. Wenu ja ens explicaràs l'experiència :-)

karli ha dit...

Per cert Mariona, avui un amic meu m'ha dit que s'ha enterat que a Banyoles ens varem cascar 2400 de natació, 200 de propina!!!!!! a mi per el meu temps finals ja m'ho va semblar i tu crec que també vares dir que s'habia fet interminable, doncs aqui tenim una posible causa.

IceXavi ha dit...

Ostres...mira, doncs això de la trobada en bici no ho descarto, així la trec una mica de passeig, la veritat que el lloc no m'agafa gaire a prop de casa... Però per tal de descobrir nous racons, conèixer gent nova i com diu el josep-maria "perdre’s pel Lluçanès, treure el nas pel Cabrerès per poder veure la Garrotxa..." te molt bona pinta i m'animaria!

Mariona ha dit...

Anem ampliant la llista per la sortideta en bici:

Ramon
Josep Maria
Mariona
Xavi