La meva llista de blogs

31 d’oct. 2007

Pedals automàtics

Dimarts 30/10/07: CÓRRER 50' + SPINNING + SPINNING
Dimecres 31/10/07: TONIFICACIÓ + SPINNING
Dijous 01/11/07: Castanyes + panallets + NATACIÓ 1600 m
Divendres 02/11/07: CÓRRER 20' + REM 20' + SPINNING + SPINNING
Dissabte 03/11/07: TENNIS 60'
Diumenge 04/11/07: 90' BICI (home trainer)
Fa temps que tothom m'està dient que m'he de posar pedals automàtics a la bici i ja està fet. Ara bé lo xungo i és quan els he de provar. Em queden els peus massa fixats i això em dóna sensació d'inseguretat. En fi, que ja us informaré quan em foti la primera hòstia (m'imagino que bastant aviat xD).

14 comentaris:

Angel Salgado ha dit...

Enrecordat de la dita que diu: "hi ha dos tipus de ciclistes: els que han caigut i els que han de caure" per tant que la primera caiguda sigui en un lloc sense perill i amb les mínimes conseqüencies :)

karli ha dit...

Ja hi pots contar que t'ostiaràs!! potser no tantes vegades com jo però alguna caigudeta segur que "cau". Ara això si, quan t'hi acostumis...mare de Deu, fins i tot voldràs jugar a tennis amb els pedals automatics!!
Vinga bona sort i bons pinyos!
P.D.: ja em diràs si el terra de per aqui a Vic es molt dur o no, el d'aqui al Maresme ja et puc assegurar que es força dur.

josep-maria ha dit...

Ei Mariona,
Ara cal posar bé les cales i triar les més adequades, (vermelles, grises, negres) i segons el color tindràs més o menys llibertat de moviment....
Sàpigues però que jo sóc dels que no em va bé que el peu es mogui al pedal.... des de que vaig optar per aquesta opció he evitat molts problemes al genolls.....
Que vagui molt bé la sortida del diumenge.... Jo avui m’he perdut per sota de Sant Sebastià i he acabat fent 20 Km de running....i demà aniré fins a l’Escala amb bicicleta (130Km)..... i a veure si a partir de Novembre... compartim algunes sessions.....

Karpas ha dit...

No te preocupes por las caidas , lo de karpas viene por los karpazos que me doy de tanto en tanto.
Son mis mismos pedales, por cierto.

Saludos!!

Ferran Vila ha dit...

Mariona és el millor que podies fer. Al principi alguna patacada está asegurad, però després ja no sabras pujar a una bici que no en porti. I no et deijis espantar per el Karli que ell no cau tan com diu...això si el peu el treu ben aviat, je,je...

robert mayoral ha dit...

si et serveix de consol, el primer dia meu, en bici amb pedals automàtics vaig anar al terra en un dels llocs més cèntrics de Sabadell, la bici i jo varem caure formant un bloc!!!
així que com diu en Angel, quan abans caiguis ja no hauràs de caure!!!
per cert això de canvi d'iRonman????!!!

Rubén Pascual ha dit...

hola pues sobretot vigila no caure en mig d'un semafor que es pasa molta vergonya jejejeje i com te diuen per aqui vigila molt en la colocacio de les cales(yo me vaig lesiona per una postura incorrecta)

Anònim ha dit...

Tranquil·la, de debò. No cauràs i si ho fas, no passa res..
Per experiència et dire que dintre de 10 anys quan tinguis una immensa seguretat, sera quan de la forma mes ximple i mes estupida, cauràs i et riuras de tu mateixa.
R

Talin ha dit...

Muy buena elección, no te voy a decir lo contrario son los que yo uso,... je, je, je.

Unknown ha dit...

Vas a hacer un Ironman y ahora te preocupan unas calas????
jajajajajaja
Tiene su parte divertida caerse!! jejejejeje
Siempre que sea casi parado claro.
Un abrazo

TRI-CAS ha dit...

Cuando te los pongan que te los dejen flojitos para que te salga el pie facil y poco a poco , cuando tengas confianza se lo pones mas duro!!!!
Suerte, obligatorio foto d ela primera caida heeee!!!!!!
Petons de la Blanca!!!!

Antoniu ha dit...

Jo vaig caure per primera vegada per culpa de les cales el primer dia del nou club de triatló.Davant de tot el grup. No cal dir que l'anecdota va sortir a tots els sopars del club. La mare que els va parir... ;)

Aixó dels pedals automàtics son com treure les rodetes de la bici. Un pas que has de superar. Ànims!

SANTI PONS ha dit...

Mariona,
jo el primer dia que tenia la bici em vaig fotre de lloros al voler parar, portava les cales molt apretadas... resltat= vaig blegar el manillar, jejejeje

IceXavi ha dit...

Ostres!! Portes els mateixos pedals que la meva bici! A mi em van molt bé.. Espero que a tu tb!!
Només has d'estar atenta a treure el peu abans de frenar del tot, sinó al terra...jejeje