La meva llista de blogs

19 de maig 2008

Cap de setmana a Narbonne

Aquest dissabte a la tarda marxem a Narbonne. No tinc ni punyetera idea d'on és, però el diumenge participarem a la triatló de llarga distància: natació (quin fred): 1900m - bici: 87Km - córrer: 21,1Km. Certament serà un bon entrenament de cara a Niça juntament amb les marxes que he fet i amb la que em toca fer el diumenge 8 de juny "Rutes del Montseny" de 166 Km, i que es torna a pujar fins a Santa Helena, uff quina agonia!! Algú s'apunta? Per cert, pel cap de setmana de l'1 de juny me n'he de buscar alguna... La pregunta és: què seria un diumenge sense una marxa cicloturista? jajajaj... Avui he fet NATACIÓ 3500 m per assimilar correctament la marxa d'ahir, i demà tinc sessió de descàrrega amb el fisio. En fi, i per acabar la parrafada només dir que m'ho estic passant super bé!!!!!!!!!!! :-)

13 comentaris:

Byk ha dit...

Molta sort per a Narbonne, que tampoc se on para, sona anom de ministra, jejejjeje, si te ho estas passant tant be es perque estas fent be les coses!!! Road to Niça Triona!!!

rogero ha dit...

osti, te nom guapo e narbonne! seria un gran lloc per debutar, llàstima que no puc, ultim partit de lliga per fi! 8 de juny... a vere, explica explica!!

XAVI NOVELL ha dit...

NARBONNE no ès gaire lluny , jo vaig anar-hi fa 3 setmanes desde casa amb la bici, va ser dur però economic ....jejeje.

salut

Mariona ha dit...

byk, tens raó té nom de ministra, ja deia jo que em sonava d'alguna cosa... jajaja

rogero, a guanyar l'últim partit i el 8 de juny cap al Montseny a pedalar 166 Km amb 3000 m de desnivell acumulat, una bestiesa!

xavier, em plantejaré l'opció d'anar-hi des de casa pedalant i a més allà fer vivac, així em sortirà tot gratis! jajajajja

Toni Colomo Cruz ha dit...

Hola Mariona,

Amb aquests entrenaments quan arribi el dia de l'IM segur que disfrutaràs moltíssim. Jo també tinc al calendari les rutes del montseny del dia 8 ( suposo que ens veurem per allà). La pujada al coll de santa Helena, què tal? llarga? dura? tot plegat?

salut i força.

Mariona ha dit...

Ei Tonico, la pujada a Santa helena és llarga i dura, però com que ara ja estàs avisat, no hi haurà problema! jajaja... Ens veiem el dia 8, saluda'm tu perquè jo no et coneixo!

Anònim ha dit...

L

Ferran Vila ha dit...

Quina bona pinta fa això de Narbona. Ja ens ho explicarás. Pel día 1 de Juny pots venir a la Transcollserola, que surt de Sant Cugat 91 kilometres la curta i 142 la llarga. Jo m'apuntaré a la llarga i el Karli poder també s'anima. Vinga que així ens farem la fotiqui.
Salut

NEMO ha dit...

Mariona confirmo la presència a Narbonne. Espero poder saludar-te i conèixet ben aviat.

Felicitats per la cursa de diumenge, la veritat que vaig fer Santa Fe el dissabte i no vaig poder amb el diumenge.

Salut.

josep-maria ha dit...

Ei Mariona, que t’ho passis molt i molt bé. Narbonne no és pas massa lluny.... autopista i amunt.

I si el triatló se't fa curt... pots tornar amb la bicleta que com bé diuen "és dur però econòmic"

Vinga a disfrutar i a regular que tu d’això ja en saps.....

Mariona ha dit...

Anònim, L què? jejej

Ferran, tindré en compte la Transcollserola, té bona pinta! I així de passada ens coneixem, que ja toca!

David, eiiii quina sorpresa!! Doncs ens veiem a Narbonne. A quin hotel estaràs?

Josep M gràcies, els consells d'un finisher sempre són benvinguts! I felicitats novament :-)

Mariona ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Motoret ha dit...

La teva última frase "m'ho estic passant superbé", demostra que estas entrenant bé, i entrenant bé obtindràs els resultats esperats!!!