La meva llista de blogs

18 de maig 2008

Marxa Terra de l'Aigua: duríssima!!!!

Aquí a la línia d'arribada intentant posar-hi 'bona cara' tot i estar una mica feta caldo després de les 6h 55' en bici sense parar. Així és com qualifico aquesta marxa: duríssima. De fet els números parlen per sí sols: 150 Km i 2700 m de desnivell! De tant que m'ho havien advertit, una mica més i no hi vaig. Arribo a Riells i Viabrea puntualment a les 7 del matí, quan encara no hi havia gairebé ningú. Cal dir que no havia sentit parlar mai d'aquest poble. Com que anava per lliure, sense dorsal, decideixo marxar tan aviat com sigui possible. L'hora oficial és les 8.00 però surto a les 7.20, per conèixer quina sensació es té anant líder una estona jajajjajajaj.... Aquesta sensació la puc experimentar ben poca estona, perquè aviat m'atrapen 2 germans i després de dir-me que ells també van sense dorsal s'ofereixen perquè vagi amb ells a roda. M'adopten (jeje) i portem un ritme bestial (per mi). Als 30 Km d'anar a saco la carretera comença a pujar i quedo despenjada. En aquesta foto, havent passat Sant Esteve de Palautordera, al fons s'aprecien les muntanyes que tot seguit hauríem de pujar. Quina por!! M'ho veig a venir i afluixo força el ritme. Prefereixo ser conservadora i així poder acabar tota la marxa.
Fins a Santa Helena el port és duríssim. Vaig anant sola tota l'estona fins que de sobte em passen els mossos en moto i un d'ells em diu que s'apropa el primer grup i que em podria posar a la seva roda. Penso que és una bona idea i ho intento. Accelero el ritme per tal que quan passin m'hi pugui enganxar. Tot d'una passen els primers com fletxes i em poso a roda seva però tan sols uns segons perquè una mica més i em surt el cor per la boca jajajja!!! Porten un ritme fortíssim! A destacar en Ramon que anava en aquest grup. A continuació em van passant ciclistes i més ciclistes, alguns coneguts com el Miguelito, en Víctor, l'Isidre, tots a un ritme que no sóc capaç de seguir. Vaig al meu aire. Comencen les primeres baixades vertiginoses i intento recuperar el temps perdut a la pujada. Velocitat màxima que agafo: 70 Km/h. Després d'aquest port, en ve un altre i un altre i un altre i un altre que es fan eterns, fins arribar al port que condueix cap a la línia final, i que t'acaba de 'rematar'!! jeje... Avui somiaré amb ports de muntanya... Veig el Xavier en un parell d'ocasions, com sempre, fent de les seves intentant arrancar l'asfalt. En resum: una marxa dura però molt recomanable, bona organització, excel·lents paisatges.
Contràriament a alguns pronòstics, no estic aborrint la bici, sinó que cada dia m'agrada més i més!!

13 comentaris:

Alba ha dit...

Déu ni do, Mariona. Com li vas fotent... Kilòmetres + desnivell. Arribaràs preparadíssima a l'Ironman.

Anònim ha dit...

buenas, molt bon entreno,esta una machine.gracies x posar al blog d'en roger aq en feliciti.a veure si ens veiem.una abraçada

ramon fuster

XAVI NOVELL ha dit...

TRI. no diguis a la gent que sóc JO el que arrenco l'esfalt del montseny que em fotaran crits ....jejejeje.

molt bé , collonut això per el teu entrenament.
records i SALUT !!

rogero ha dit...

osti quina enveja! i jo xupant banqueta contra els del meu poble! No m'han deixat jugar pq no em deixes perdre!! Total 35 minutets, m'he fotut a correr com un cabró a vere si almenys fotia algo d'entreno, jeje! ostres, motiven molt les marxes aquestes, realment és una gran entrenament! confiança a i a seguir treballant! hi ha algo previst per la setmana q ve?

Mariona ha dit...

Alba, no creguis, avui he patit molt!!

Ramon, per molts anys, que acabis de passar un bon dia d'aniversari!

Xavier, la veritat és que has deixat l'asfalt de la carretera estreta pujant a Santa Helena, fet un fregall!! jajajaj

Rogero, avui havia d'haver fotut una transició bici + córrer però ja estava fins al monyo de bici! La setmana que ve t'apuntes a Narbonne? jeje

Ironcraig ha dit...

molt é noia, et felicito!!!

robert mayoral ha dit...

bon entreno, però crec que haguéssis gaudit més anant amb el gran grup més estona...sempre hi ha gent del teu mateix nivell!

Jordi ha dit...

El perfil fa por!! I tú cada vegada fas més por de lo màquina que t'estàs tornant!!

van krujem ha dit...

muy bien , ya te dije que era dura, ahora tienes que asimilar el entreno de ayer, piensa que dentro de poco cuando acabes los180km te toca una maraton, madre mia me duelen las patas nada mas pensarlo, bueno que sea lo que sea y a tope!!!!

Oscar 1977 ha dit...

Et queda un mes tan sols, màquina!!!! No t'oblidis de córrer, je,je...

Ramon ha dit...

Mariona, segueix així, perseveran i fent transicions, prepara la cursa a peu, fes molts kilòmetres corrents que és on comença l'Ironman, la bici a ritme de "verano azul" i la marathó a ritme "bisonte", amb paciència i perseverància el tens a la butxaca.
Ànims

Ferran Vila ha dit...

A per totes Mariona. Com et diuen oper aquí "esto no es na". Lo pitxor no es lo que portes si no el que et falta, ja,ja.
Vinga anims i apreta, que la recta final ja està aquí.

Mariona ha dit...

Òscar el dia 8 de juny hi ha una altra marxa i es puja a Collformic! jeje

Robert, la veritat és que anant en grup es va molt bé, llàstima que a l'IM no es pugui...

Jordi, jeje... de moment no mossego jeje

Van Krujem, me veo haciendo todo el maratón andando (si es que llego) jajajja

Òscar, a vegades sembla que m'oblidi de córrer, sort que m'ho recordeu entre tots!

Ramon, amb els pocs km que porto corrent... ufff, que xunga està la cosa...

Ferran, queda un meset i jo cada vegada més acollonida!