La meva llista de blogs

7 de gen. 2009

Rabobank

L'equip holandès Rabobank es va presentar aquest dilluns a Rotterdam, amb una plantilla de 30 corredors. Oscar Freire serà l'indiscutible cap de files per les clàssiques, encara que Juan Antonio Flecha tindrà el seu paper al Tour de Flandes i a la París-Roubaix. Pedro Horrillo i Juan Manuel Garate, una de las cares noves del conjunt taronja, procedent del Quick Step, completen el quartet hispànic. Per altra banda, Denis Menchov serà el líder per les proves per etapes, especialment per al Tour de França. El rus afincat a Navarra afrontarà també el Giro d'Itàlia com a preparació per al seu gran objectiu de l'any.
Els holandesos Lars Boom, Stef Clement, Bram de Groot, Marc de Maar, Rick Flens, Sebastian Langeveld, Tom Leezer, Koos Moerenhout, Bauke Mollema, Nick Nuyens, Joost Posthuma, Kai Reus, Tom Stamsnijder, Bram Tankink, Laurens ten Dam, Maarten Tjallingii, Jos van Emden i Pieter Weening; el colombià Mauricio Ardila, els australians Graeme Brown i Mathew Hayman, el rus Dimitri Kozontchouk, els alemanys Paul Martens i Grischa Niermann i el belga Nick Nuyens completen la plantilla d'una de las esquadres més potentes del món en la qual Harold Knebel és el manager general i Erik Breukink, el manager esportiu.

4 comentaris:

Maria ha dit...

Bueno....el nom sona una mica malament no? jeje
Que tal nena?

Judith ha dit...

Menchov forever!

Tinc unes ganes de que guanyi alguna etapa del tour o del giro. Però aquest any amb l'Amstrong ho tenim una mica difícil.

Mariona ha dit...

Maria, a veure quan fem una sortideta... Haurà de ser el cap de setmana que ve perquè aquest el tinc ocupat per la duatló de Folgueroles. Per cert, si voleu participar-hi, demà és l'últim dia de termini per fer la inscripció!

Judith, Menchov + Basso = una combinació explosiva, jeje

van krujem ha dit...

garate a tope, me mola este equipo, he colgado el video que me hicistes el dia de el debut, si quieres lo puedes colgar , jajjaj un saludo y tope!!1