La meva llista de blogs

30 d’abr. 2010

El Giro

La primera gran volta de la temporada, el Giro d'Itàlia, començarà a Amsterdam el 8 de maig, amb tres ciclistes catalans al pilot: Xavier Tondo (Cervelo) hi serà per ajudar a Carlos Sastre, mentre que semblen amb més llibertat Jose Jufré a l'Astana de Vinoikourov i Alberto Losada al Caisse d'Epargne. La cursa italiana finalitzarà aquest any a Verona després de superar cims tan emblemàtics com el Zocolan i el Pla de Corones. L'última setmana es preveu infernal amb diverses etapes dures de muntanya que provocaran un emocionant final del Giro.

Vint-i-dos equips participaran a aquesta edició que comptarà amb la presència de Cadel Evans, Sastre, Óscar Freire, Vinokourov, Pellizotti, Basso, Pozzato, Garzelli, Scarponi, Nicky Sorensen, Linus Gerdemann, Alexander Efimkin, Marzio Bruseghin, Andre Greipel, Robbie McEwen, Tyler Farrar, Daniele Bennati, Robert Hunter, Sacha Modolo, Michele Scarponi, Domenico Pozzovivo, Davide Moncoutié i Rigoberto Uran.

No hi serà ni Lance Armstrong ni els germans Schleck ni Alberto Contador però això no serà un problema per a l'espectacle, i és que el Giro 2010 promet moltes sorpreses.