La meva llista de blogs

16 d’abr. 2010

Equip Salomon-Santiveri 2010

D'esquerra a dreta: Tòfol Castañer, Miguel Heras, Mònica Aguilera, Agustí Roc, David Torres, Nerea Martínez, Aureli Olivar, Kilian Jornet, Stephanie Jiménez i Miguel Torres.

L'equip Salomon Santiveri de curses de muntanya, ultramaratons i raids ha va presentar ahir Barcelona el seu equip per aquesta temporada, en el qual destaca la incorporació del mallorquí Tòfol Castanyer, subcampió mundial de curses de muntanya. Aquest fitxatge pot aportar al seu nou equip al primer lloc mundial. Castañer, de 37 anys, formarà un tàndem de luxe amb el català Kilian Jornet, campió mundial de l'especialitat durant els últims tres anys. També formaran part de l'equip la flamant guanyadora de la Marathon des Sables, Mònica Aguilera i Miguel Heras (germà de l'ex-ciclista Roberto Heras).

El gran objectiu de l'equip és situar-se en el primer lloc mundial per conjunts, aconseguir un bon paper en el campionat de món que es celebrarà a Itàlia i, sobretot, que cadascun d'ells pugui rendir al màxim nivell individual i brillar tan con sigui possible a cada especialitat.