La meva llista de blogs

20 de maig 2010

Terra de l'Aigua 2010

Aquest diumenge, si no m’adormo jajjaja, em trobareu a la Terra de l’Aigua. Serà l’edició de màxima participació, amb més de 500 inscrits!!!

En total caldrà recórrer 134 km i superar un desnivell de 2700 m. Es tracta d’un recorregut muntanyós, força dur i selectiu, per les tranquil·les carreteres del Montseny i del seu entorn. La principal dificultat és la pujada al Coll de Santa Helena (1232 m.-1a cat.) un port que recorda als mítics ports del Tour i del Giro, amb rampes dures (15%), trams de carretera molt estreta i paisatge d’alta muntanya. Però no s’acaben aquí les dificultats, ja que el recorregut amaga encara altres obstacles, especialment el Coll de Collsesplanes (969 m.-1a cat.) i la pujada final a Riells del Montseny.

La meva intenció és no portar el xip, sortir abans i així poder anar tranquil·lament. Intentaré fer fotos a dalt a Santa Helena. Aquesta marxa és molt molt dura. Encara recordo que l’any passat que vaig arribar amb llàgrimes als ulls. I a sobre aquest any hi vaig sense entrenar... ai ai ai, que no em passi res...

Ens hi veiem!

3 comentaris:

Kike ha dit...

Hola Mariona, lo primero agradecer que tengas mi blog en tus links.
Hace poco que voy en bici, y no tengo ni idea si hay algún calendario de "marchas","salidas" ciclistas.
Donde puedo encontrar algo?
Gracias

Slooping ha dit...

Molt bon blog!
anims!
www.slooping.net

Joan Garcia "rally" ha dit...

Bona sort pel Montseny, jo vaig acabar l'any pasat amb unes rampes terribles a la pujada de Riells.
S'ha de regular molt a la primera pujada, perque despres d'Osormort a Collsaplana també s'engantxa.